Ha elkezdek gyúrni, de az étkezésre odafigyelek közben, hogy ne legyen sok zsír, a hasamból mehet lejjebb?
Figyelt kérdés
Szóval hogy felülre szedjek fel izmot, azon lennék, de odafigyelnék az étkezésre, kevés zsírt és cukrot fogyasztanék, a hasamról a sok zsír közben fogyhatna?:D2011. júl. 4. 19:41
2/8 TOMAtm válasza:
esetleg egy BMW-t nem akarsz a nagy gyúrás jutalmaként?
vagy izom-növekedés vagy zsírégetés.pozitív kalória VS kalóriahiány.egyszerre nem megy.vagy jóllaksz vagy éhezel.
3/8 anonim válasza:
Nekem van egy elmebajos teóriám ami működhetne, de inkább nem mondom el, mert kiröhögtök.
4/8 anonim válasza:
Mrolympia
Mondjad paraszt! Nem röhögünk
5/8 anonim válasza:
Elkezdtem ide leírni, aztán a felénél rájöttem, hogy orbitális nagy f*szság, mivel csak edzésnapot vetem alapul, amikor edzéshez közel illetve után szabadabban lehet kajálni. De van pihenőnap is tehát ami edzésnapon lemenne pihenőnep visszajönne, szóval Storno. Inkább nem égetem magam.
6/8 anonim válasza:
OFF:
BAZZMMEEEGGGGG:
Láttátok mán, hogy ennek a vadmalac Doriannak mekkora vádlijai vannak üresen és viszonylag öregen?
Ha nem látszik nagyítsátok ki Ctrl - lel.
7/8 anonim válasza:
Mrolympia
LOL:D amúgy a régi accommal ez van:Tisztelt Felhasználó!
3 szabálytalan kérdése és 35 értelmetlen/trágárságokkal teli
hozzászólása lett törölve.
Több moderátortól kapott figyelmeztetést a rendszerüzenetek mellett is.
Az ilyen Felhasználókat nem célunk visszaengedni az oldalra.
trágár vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!