Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fekvőtámasszal ugyanolyan...

A fekvőtámasszal ugyanolyan hatásosan tudom eddzeni a mellem mint más eszközökkel pl. fekvenyomás? Ugyanúgy izmosodik? És a fekvőtámasszal erősebb leszek mint a súlyzózással?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 17:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

És a véleményem: a fegyencedzés NEM JÓ!

sZEREZZ 2 ÁLLÍTHATÓ EGYKEZEST MEG VALAMI KESKENY FEKVŐALKALMATOSSÁGOT ÉS MEG VAN OLDVA! azt a hazug szemét könyvet meg add el és menj el moziba az árán...

2011. júl. 1. 19:13
 12/16 TOMAtm ***** válasza:
fekvőtámasszal nem leszel erősebb.mitől is lennél?ha tudsz rá magyarázatot adni akkor énis fekvőtámaszozni fogok.
2011. júl. 1. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:

"Én az előző kérdésemben nem az izomról,hanem az erőről beszéltem. "

"

A fekvőtámasszal ugyanolyan hatásosan tudom eddzeni a mellem mint más eszközökkel pl. fekvenyomás? Ugyanúgy izmosodik?"

Kis ellentmondást érzek. Egyébként a válaszomban azt írtam, hogy a fekve nyomás jobban stimulálja az egész mellizmod, ergo erősebb lesz tőle a melled.

Fekvőtámasz egy gyakorlat, az elején fejlődik tőle kicsit az izomzatod, de hidd el nagyon gyorsan hozzászokik az izomzatod a gyakorlathoz, utána meg nem fogsz semmit fejlődni tőle erőben sem és izomban sem.

Ezért kell súlyzós edzéseknél is mindig az új impulzus pl. én 2 havonta lecserélek egy gyakorlatot, vagy hozzáadok egyet pluszba az eddigiekhez, persze akkor növelek az intenzitáson is, mert egy edzést nem nyújtok el 1 óránál többre. Szóval a lényeg a lényeg, hogy az erőnövelés + izomnövelés nem olyan egyszerű dolog, amit pár fekvőtámasszal hosszútávon fent lehetne tartani. A FEKVENYOMÁS JOBB! Ezt így hidd el.

2011. júl. 1. 20:56
 14/16 A kérdező kommentje:

Értem.

Tegnap bicepszeztem és most fáj a bicepszem ha kinyújtom erősebben.

Az baj vagy az a jó?

2011. júl. 2. 12:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Izomláznak hívják. És jó is meg nem is.
2011. júl. 2. 13:43
 16/16 anonim válasza:

Ekkora parasztokat, miért van az, hogy akármilyen kérdést olvasok, a válaszadók 90% paraszt?Ez Magyarország.

Igen, sajnos ahogy előttem is írták, a fekvőtámasz csak egy kis ideig alkalmas, mert hozzászoknak az izmaid.A fekvenyomás a megoldás, hogy érted hogy nem tudod tovább csinálni?

2013. jún. 7. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!