Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izmosodáshoz sport vagy kondi?

Izmosodáshoz sport vagy kondi?

Figyelt kérdés
15 vagyok,nem hájas a testem csak olyan átlagos..a hasam talán izmos kicsit,szívesebben mennék úszni mert ott senki nem figyel mint a kondiban,de azért megkérdezném hogy melyik a hatékonyabb?
2011. jún. 30. 14:43
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi ..hülyén írtam ki ,elírtam -úszás vagy kondi xD
2011. jún. 30. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Kondiban szerinted téged figyelnek? Ezek a téveszmék...leszarják, hogy hány éves vagy, és hogy mennyivel tolod, mindenki elkezdte valahol. Ha izmosodni akarsz, nyilvánvaló, hogy a konditerem a megfelelő hely, nem értem a kérdésed. Emellett persze a helyes táplálkozás legalább ugyanolyan fontos, na meg a helyes, precízen végrehajtott gyakorlatok, és a nem ellazsált edzések.
2011. jún. 30. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Így van! Nyugodtan menj le konditerembe, nem fog onnan kinézni senki sem. Senki nem úgy ment le, hogy már kidolgozott izomzata volt, ebben biztos lehetsz. Persze, mindenhol van néhány bunkó, de nem kell velük törődni.

Ha igazán elszánt vagy, vágj bele, most úgyis nyári szünet van, sok a szabadidőd. :) hajrá!

2011. jún. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!