Miért nem fejlődik az állóképességem?
Huh, hát ez tényleg nem sok. Szerintem kicsit az akaraterődet kellene növelni. Én triatlonoztam 6-7 évet, és igen, megtanultam, hogyha sírva akkor sírva de lefutom a kitűzött távot. Én pl. csak azt számolom rendesen elfutott távnak, amit megállás nélkül le tudok futni. Holnap, amikor felkelsz annyit kell tenned, hogy amikor elmész futni akkor megmondod magadnak, hogy ezt a 2 km-t lefutom megállás nélkül, ha "beledöglök" akkor is.
Én úgy gondolom, hogy mindig ugyanarra futsz, és van egy hely, ahol leállsz, szinte mindig ugyanazon a helyen. (nekem is volt ilyen) Namost te "kötelezővé" tetted magadnak, hogy márpedig itt én elfáradok, meg kell állni. NEM! Tessék továbbmenni, nyomni keményen, és amint túljutsz a holtponton, már sokkal könnyebb lesz. Ehhez viszont kemény kitartás, és elszántság kell.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!