13 éves vagyok,177cm,74kg.36cm átmérőjű bicepsz jónak számít?
Csakhogy érdemi választ is kapj, igen 13 évesen 36-os bicepsz nagyon jó...én 24 éves vagyok és csak 35-ös:D
Ha lenne kedve szkanderezni egyet írj:D
ilyen átmérőjű karral már a superbodyn is indulhatsz. :D
Fiam, nem tanultátok még az átmérő és a kerület közti különbséget? :D
Amúgy igen, ilyen KERÜLETŰ kar ennyi idősen jó. :D
Sportolsz valamit? Ha nem, akkor mindenképp kezdj el, pont jó életkorban vagy hozzá.
Hehe, tényleg. :D Hallod, Greg Valentinonak sem volt 36-os átmérőjű bicepsze. :D
Te, mindig is tudni akartam, hogy mekkora a bicepszem, mondd már el, hogy méred? A csont és a hús között benyomod a szalagot, vagy mi?
Nem olyan nehéz lemérni amúgy :D fogod odateszed a szallag egyik végét a csontodhoz belülről, majd kívülről addig a pontig ameddig nem érzed az oldalsó tricepszed. Ha megvan az eredmény ez egy körcikk amiből kb egy 75° fokos szelet hiányzik... innen már csak matek:
x lesz a mérésed eredménye
y pedig a bicepszed átmérője
tehát:
((x*((360-75)/(360/(360-75))))/pi)*2=y és tádám :D ki is jött :)
Na de nézzük, hogy a saját eredményemből kiindulva becslésem szerint mekkora az ő karmérete (eszerint 1,67x nagyobb a teljes kar átmérőm mint a bicepszemé) vagyis:
((1,67*36)/2)*pi=~94cm
Tehát szerény számításaim szerint 94-es a keze :D
(remélem nem rontottam el sehol XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!