Egy 16 éves lánynak mekkora combja kell hogy legyen? Mekkora átmérőjű?
16 éves vagyok, és el is vagyok húzva, 161cm-hez 67 kg vagyok, a combom átmérője 62 cm. Mekkora lenne a hozzám ideális méret? Vagy van olyan kalkulátor amin az ilyen dolgokat ki lehet számolni?
Nagyon megköszönném a válaszokat.
3 eve futok es 2 eve gyurok, eleg jo formaba vagyok sokat labazok es nekem 53-as :D.
176cm/71kg
19f
nincsenek ilyen kalkulátorok. de még ha lennének, akkor sem érnének semmit (lásd BMI, elég nagy tartományokban adja meg a normális testsúlyt, én pl a sovány kategóriába tartozom)
sokszor szoktam hozzászólásokban is olvasni, és nekem is ez a véleményem: akkor ideális a súlyod, hogy h a tükörbe nézel azt mondod "hű de kva jól nézek ki!"
amúgy valóban kicsit sok a 161 cmhez a 67 kg, kezdj el napi rendszerességgel kocogni, hamar lesz eredménye!
Szia!
Én is 16 éves vagyok,szinten 161 cm,és 65-66 kg,Az én combom 60 cm,és szerintem ez sok:(1 hete kezdtem el futni,minden másnap 1 órát.remélem segíteni fog.Szerintem te is fuss,vagy biciklizz:)
14:27
Akkor kb egy alkatúak vagyunk. Én is próbálkozom, hátha sikerül formálnom. És sok sikert kívánok neked. :):)
14:28
Ha még az 50cm is sok, akkor mi az ideális? :O
170cm vagyok,47cm a combom,de szerintem vastag :S
42cm-rel elégedett lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!