Mit tegyek ha másnap nem tudok lemenni edzésre?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ha szerda este menni akarok bulizni(ugye minimum 4ig ott leszek) és csütörtökön reggel 8ra kell mennem edzésre és nagyon kemény edzésem lesz ezért nem akarok menni mit mondjak szerintetek az edzőmnek?(betegség kilőve most jöttem vissza betegségből) és nem egyszerű átbaszni az edzőt valaki valami tuti tipp?2011. jún. 27. 20:13
21/21 A kérdező kommentje:
nem már megoldottam azt mondtam neki hogy elkell utaznom :D amugy mondom h. nem szoktam halálrészegre inni magam..csak épp hogy 2pálesztől bekurok ugy... de estére mindenkinek jó bulit :DDDaki megy
2011. jún. 29. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!