Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha másnap nem...

Mit tegyek ha másnap nem tudok lemenni edzésre?

Figyelt kérdés
Mit tegyek ha szerda este menni akarok bulizni(ugye minimum 4ig ott leszek) és csütörtökön reggel 8ra kell mennem edzésre és nagyon kemény edzésem lesz ezért nem akarok menni mit mondjak szerintetek az edzőmnek?(betegség kilőve most jöttem vissza betegségből) és nem egyszerű átbaszni az edzőt valaki valami tuti tipp?
2011. jún. 27. 20:13
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Vagy egyszeruen legy oszinte!
2011. jún. 27. 20:28
 12/21 A kérdező kommentje:
óó ez remek mert lány vagyok (Y) köszii a tippet :DDD
2011. jún. 27. 20:29
 13/21 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem érte ne meg és elküldene a fészkes fenébe.
2011. jún. 27. 20:30
 14/21 anonim ***** válasza:

Két lehetőséged van, ha elmész bulizni

1. hazudsz az edződnek.

2. igazat mondasz neki.

De te egyiket sem akarod.

Milyen tanácsot vársz? :) Nincs 3. út. Szerintem mondjuk egy kíméletes hazugságba nem hal bele, vagy mondd azt, hogy elutaztatok a szüleiddel, és reggel 4kor értél haza, így most nem igazán tudsz edzésre menni. De ha kín az edzés, akkor miért jársz egyáltalán?

2011. jún. 27. 20:42
 15/21 anonim ***** válasza:
meg mit sportolsz ?:D
2011. jún. 27. 20:48
 16/21 A kérdező kommentje:
nem kín tényleg mert ritka alkalom h. lógok de nem szerti az edző és imádom csinálni amugy Triatlonozok.
2011. jún. 27. 20:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Edzőbá tegnap úgy bebasztam mint a kapa, nem tudok egyenesen állni se, tecciklátni?
2011. jún. 27. 20:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Érj haza 2-re, alszol 7-ig, 8ra edzésen vagy, és minden meg van oldva :D
2011. jún. 28. 00:24
 19/21 Vadmeggy ***** válasza:

Hát ne menj le! Nem tudom miért kell ilyen nagy problémát csinálni belőle... Gondolom az összes kommentelő világbajnok már valamilyen sportból, hogy ilyen véresen komolyan veszi...

Az edzés fontos, de ha úgy érzed, hogy ez a buli most fontosabb, akkor érezd jól magad. Edzeni sem lesz sokkal jobb, hogy végig arra gondolsz, milyen jót buliztál volna.

2011. jún. 28. 07:06
 20/21 anonim ***** válasza:
mond azt, hogy azért nem mentél, mert fájt a fejed, és hányingered, meg hasmenésed volt. azt meg ne mond el neki, hogy azért, mert másnapos vagy, meg előző esti buliban a fél diszkó végiganálizált... XD
2011. jún. 28. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!