Ha egy 11 éves lánynak kockás hasa van, az nem ciki?
Figyelt kérdés
nem olyan kigyúrt csak látszódnak eg kicsit.2011. jún. 26. 19:51
12/31 anonim válasza:
mark86
Igazából nem köcsögök vagyunk,csak nyilvánvaló hogy azért írta ki hogy dicsérjük. És nem tesz jót ha 12 évesen valaki kiír egy ilyen kérdést hogy azt hallhassa hogy jaaaj de ari vagy,mutogasd magad amint anyáék engedik.
Tehát ez jellemformáló hatású válasz (emellett nem akartam megsérteni senkit azzal hogy nem köcsög /én az vagyok és nem vészes érzés/).
Az viszont köcsögség,hogy 11évesek előtt köcsögül beszélsz pl: "köcsögök".
:)
13/31 anonim válasza:
Végülis igazad van (én vagyok a köcsögözős csaj) de az is lehet, h azért írja, mert cikizik e miatt a suliban...
14/31 anonim válasza:
mark86
Jaa értem! Kérdező? Miért írtad ki?
15/31 A kérdező kommentje:
nem azért írtam hogy fényezzeem magam. suliban mindig csúfoltak.
2011. jún. 26. 20:25
16/31 anonim válasza:
Mit mondtam? :) amúgy bocs mark86 a köcsögözésért. Kiscsaj te pedig ne törődj velük, legyél magabiztos és ne vegyél tudomást csúfolóidról :)
17/31 anonim válasza:
mark86
Semmi gáz...
Kérdező,nem akarok neked rosszat és sajnálom (ha nem csak tippet kaptál a csúfolással) a helyzetet.
HOL LÁTJÁK HOGY KOCKÁS A HASAD 11 ÉVESEN?
18/31 A kérdező kommentje:
megláttak az öltözőben tesi után
2011. jún. 26. 20:32
19/31 A kérdező kommentje:
és a csúfolás nem csak rásegítés volt.így van
2011. jún. 26. 20:34
20/31 anonim válasza:
mark86
irigykednek,ne törődj vele,nem ciki és nem is lehetsz rá büszke. ne ez foglalkoztasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!