Ha izmosodni szeretnék akkor mozgás mellet még diétázzak is?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam kövérnek de nem vagyok sportos alkat....166cm magas vagyok 52-55 kg között szokott ingadozni a testömegem (17 éves vagyok)Szeretnék sportos alkattá válni...tippeket szeretnék kérni h egy héten hányszor fittnesezzek...vagy naponta csináljam és h diétázzak-e mellete azt jó lenne ha megtudnáto nekem mondani...h ugy célravezetöbb-e ?2011. jún. 25. 13:29
1/2 anonim válasza:
Ha "minimálisra" akarod csökkenteni a zsírosodást akkor igen érdemes diétázni tömegelés közbe. Aki össze vissza zabál az általában vagy nem fejlődik semmit vagy elzsírosodik. Attól függ mennyire intenzív neked ez a fitness, heti 1 pihit mindenképp tarts
2/2 anonim válasza:
diétázni tömegelés közben?
a tömegeléskor bőséges energiaellátásban van a test, azaz bizony valamennyi zsírraktár képződik, de ilyenkor van több forrás izmok növelésére, "diétában" meg energiadeficit van, és tudtommal nem növekedik az izomtömeg, jó ha nem csökken.
Samurai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!