Ezt milyen gyakorlatokkal és milyen étrenddel érhette el 365 nap alatt?
Szedhetett vajon mellé táplálék kiegészítőket, vagy egyebeket, vagy "tisztán", munkával is el lehet ezt érni 1 év alatt?
Milyen gyakorlatokkal lehet ilyen eredményeket elérni?
mark86
Szeretsz gondolkodni? Ha igen írd meg és adok frankó választ.
Mondjuk tényleg nem lehetetlen, hogy fake. Írták is a kommentek közt. Egy ilyen "átalakulás" valójában mennyi idő alatt reális, 2-3 év?
A link egyébként nekem működik. Ha valakinek mégse menne, akkor a CollegeHumor-on keressen rá a "365 Days of Working Out"-ra.
mark86
na válaszolok :)
1.bárki tud ilyen videót csinálni
2.a tápkieg nem zárja ki a munkát
3.mi az hogy tisztán?
@ mark86
Köszönöm.
1. Tudom. Csak kíváncsi voltam, hogy hogyha egy ilyen lehetséges (volna), akkor mennyi és milyen munka lenne. A box ennyi izmot megmozgatna?
2.(-3.) Tudom, csak azt nem tudom, hogy a velük megspórolt idő hol üt vissza. Vagy semmi negatívummal nem járnak? (Nem értek hozzá, de ezt gondolom írnom talán nem is kell.)
Egyébként mennyi idő alatt és mennyi munkával, milyen gyakorlatokkal lehetne azt kivitelezni, ami a videón van?
mark86
normális étrend és súlyzós edzés. 1-2 év elég.
téplálékkiegészítő=koncentrált,tiszta tápanyag/kaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!