Gumiszalag vs Súlyzó?
Figyelt kérdés
Üdv.
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy edzésre szánt gumiszalag, valóban helyettesítheti e a súlyzókat, illetve akár a konditermet is?
Ilyenre gondolok: [link]
Jelenleg a kék színűt használom egyébként, azt hiszem ez a legerősebb fajta.
Én úgy érzem, hogy nagyon sokoldalúan lehet használni...
Azt nem tudná valaki még megmondani esetleg, hogy megközelítőleg ez mekkora "súlyt" jelentene, ha rendes súlyzóval csinálnám?
Köszi előre is.
2011. jún. 22. 17:56
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi, azok megvannak :)
Igazából bix véleményére voltam kíváncsi, szóval ez a kérdés neki ment. De köszi.
Egyénként a saját testsúllyal való edzés az hatékony? Elég az? Mondjuk napi 100-200 fekvővel/felhúzódzkodással már lehet szép eredményeket elérni?
2011. jún. 22. 18:30
13/13 anonim válasza:
Nekem azért nem ez lett volna a helyedben a kérdésem h napi 100-200 fekvővel lehet e szép eredményt elérni, hanem h mikor?mennyi ideig is fog tartani?én kb fél éve gyúrok minden 2 nap 1 1 kezes súlyzóval 100-100/kéz és hát észrevenni javulást de ha abbahagynám visszafejlődnék 1 2-3 hónapon belül majdnem ugyan arra a szintre ahonnan indultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!