Miért van az hogy, a tesi tanárok fulladásig dolgoztatnak?
Ha nem is megy akkor is jó tudom, hogy ez a feladatuk meg minden de aki nem olyan testalkatra meg amúgy se egy sport ember azt miért kell szívatni?
Meg hogy az akart erő kérdése ez nem így van!
Tényleg a sajátod? Azt hittem más véleményét mondod...
Nem olyan testalkat s@zrsággal meg húzzál a fogyókúrásokhoz.
Na figyelj ide, kérdező! Én mondjuk tesiből marha jó vagyok, de matekból meg én vagyok a leggyengébb az osztályban. Ennek ellenére nem teszek fel olyan kérdéseket, hogy "A matektanárok miért szivatják azokat, akik síkhülyék matekhoz?". És nem szidom a tanárt, nem nyafogok hanem dolgozom órákon, és megpróbálok fejlődni. És igenis, ki kell tudnod bírni heti 3*45 percet! Így is túl sok a fizikailag gyenge, elhízott, elkényeztetett hülyegyerek, akik csak nyafogni tudnak. Légy férfi, és bírd ki az a 3*45 percet!
Mellesleg nem tudom, hogy minek teszed fel ezt a kérdést, amikor szünet van. Itt a nyár, van bőven lehetőséged fejleszteni magad. Ja, hogy lusta vagy hozzá? Akkor fogd be a szád, és ne csodálkozz, ha nem bírod az órát!
nálunk 3 tanár van.az első olyan fiatalos,mindíg a csajok seggét bujja,meg fogdossa a hasukat(de amúgy nincs jó alkata,olyan hájasizmos)
a másik egy öreglány,ő 'rendes' ha megcsináljuk ami a feladat pl futás 10 kör a sulinál stb stb,akkor utána vagy röpizés van vagy focizhatunk.
a harmadik tanár meg teljesen beletojik az egészbe,nála csak foci,kosár kiskapus foci ilyenek vannak.egyedül a bemelegítést veszi komolyan.
általánosban volt egy judo-nyomi,nála aki nem judózott az 2es,aki meg járt edzésére az lehetett 5ös.
Figyelj, nekem heti 2 tesim volt csak, emellett heti 3 edzés (kézi) és minden hétvégén meccs.Emellett futóversenyre, atlétikaversenyre és biciklitúrákra jártam.
Ja, és persze hobbiból futottam is.
A tesitanárom egy szemét volt, többször leestem a gerendáról, a kötélről és még sorolhatnám.
Ha szivat a tanár, már csak azért is csinálj meg mindent.
(Példa: meccsen egy 4 évvel idősebb és 120 kg-os csajt kellet megfognom.Én feleannyi voltam.Az edző azt mondta, ha nem fogom meg, meccs után kint fogok 1 órát futni az esőben.Megfogtam a csaj és eltört a kezem.Mégse sírtam, hogy "jajj, miért szivat".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!