Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy, a tesi...

Miért van az hogy, a tesi tanárok fulladásig dolgoztatnak?

Figyelt kérdés

Ha nem is megy akkor is jó tudom, hogy ez a feladatuk meg minden de aki nem olyan testalkatra meg amúgy se egy sport ember azt miért kell szívatni?

Meg hogy az akart erő kérdése ez nem így van!

2011. jún. 22. 12:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Villogás, ja.
2011. jún. 22. 14:11
 22/34 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, szerintem borzasztó a hozzáállásod, kb 8.-os koromban én is ezt mondtam (pedig akkor is bírtam), most meg már gyengének is tűnik a 'torna' óra, nem véletlen TORNA óra, ha még azt se bírod ki, akkor nagyon rossz lehet az erőnléted, nem az izmokról van itt szó hanem, hogy mennyire vagy hozzászokva 45perc ÁTLAGOS fizikai munkához, már pedig az egészség itt kezdődik.
2011. jún. 22. 14:28
 23/34 A kérdező kommentje:
szerintem nem olvastad a hozzá szólásaimat
2011. jún. 22. 14:30
 24/34 anonim ***** válasza:
Szerintem meg de, azért írtam le. Ha szivat az rossz, de ha csak lefáraszt, nem hagyja, hogy hamar feladd, akkor nagyon is jól teszi, és az nem tanár függő, hogy mennyire szereti a diákjait, hanem ember függő, tanárként pedig kötelessége megdolgoztatnia titeket.
2011. jún. 22. 14:36
 25/34 A kérdező kommentje:
úgy látszik sokan nem értenek velem egyet de ez a saját véleményem!
2011. jún. 22. 14:47
 26/34 anonim ***** válasza:

Tényleg a sajátod? Azt hittem más véleményét mondod...

Nem olyan testalkat s@zrsággal meg húzzál a fogyókúrásokhoz.

2011. jún. 22. 15:16
 27/34 anonim ***** válasza:

Na figyelj ide, kérdező! Én mondjuk tesiből marha jó vagyok, de matekból meg én vagyok a leggyengébb az osztályban. Ennek ellenére nem teszek fel olyan kérdéseket, hogy "A matektanárok miért szivatják azokat, akik síkhülyék matekhoz?". És nem szidom a tanárt, nem nyafogok hanem dolgozom órákon, és megpróbálok fejlődni. És igenis, ki kell tudnod bírni heti 3*45 percet! Így is túl sok a fizikailag gyenge, elhízott, elkényeztetett hülyegyerek, akik csak nyafogni tudnak. Légy férfi, és bírd ki az a 3*45 percet!

Mellesleg nem tudom, hogy minek teszed fel ezt a kérdést, amikor szünet van. Itt a nyár, van bőven lehetőséged fejleszteni magad. Ja, hogy lusta vagy hozzá? Akkor fogd be a szád, és ne csodálkozz, ha nem bírod az órát!

2011. jún. 22. 15:51
 28/34 TOMAtm ***** válasza:

nálunk 3 tanár van.az első olyan fiatalos,mindíg a csajok seggét bujja,meg fogdossa a hasukat(de amúgy nincs jó alkata,olyan hájasizmos)

a másik egy öreglány,ő 'rendes' ha megcsináljuk ami a feladat pl futás 10 kör a sulinál stb stb,akkor utána vagy röpizés van vagy focizhatunk.

a harmadik tanár meg teljesen beletojik az egészbe,nála csak foci,kosár kiskapus foci ilyenek vannak.egyedül a bemelegítést veszi komolyan.

általánosban volt egy judo-nyomi,nála aki nem judózott az 2es,aki meg járt edzésére az lehetett 5ös.

2011. jún. 22. 17:40
 29/34 anonim ***** válasza:
Rossz rovatba jöttél sírni, itt sportemberek vannak, ahhoz, hogy a pici lelked meggyógyítsák irány a Fogyókúra rovat, ott majd elmondják, hogy nem is kell mozogni, mert azt írta a nők lapja.
2011. jún. 22. 18:04
 30/34 anonim ***** válasza:

Figyelj, nekem heti 2 tesim volt csak, emellett heti 3 edzés (kézi) és minden hétvégén meccs.Emellett futóversenyre, atlétikaversenyre és biciklitúrákra jártam.

Ja, és persze hobbiból futottam is.

A tesitanárom egy szemét volt, többször leestem a gerendáról, a kötélről és még sorolhatnám.

Ha szivat a tanár, már csak azért is csinálj meg mindent.

(Példa: meccsen egy 4 évvel idősebb és 120 kg-os csajt kellet megfognom.Én feleannyi voltam.Az edző azt mondta, ha nem fogom meg, meccs után kint fogok 1 órát futni az esőben.Megfogtam a csaj és eltört a kezem.Mégse sírtam, hogy "jajj, miért szivat".)

2011. jún. 22. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!