Miért van az hogy, a tesi tanárok fulladásig dolgoztatnak?
Ha nem is megy akkor is jó tudom, hogy ez a feladatuk meg minden de aki nem olyan testalkatra meg amúgy se egy sport ember azt miért kell szívatni?
Meg hogy az akart erő kérdése ez nem így van!
azért drágám ,mert a testi fejlődés is számít, nem csak a szellemi
de azért az kemény dolog, hogy nem bírod ki azt a heti 3*45 percet amit ott csináltatnak veled, más ember heti 4-5-ször jár 1,5 órás edzésekre még külön
akinek meg nem olyan a testalkata, az a jó ha valaki úgy néz ki, mint egy teli szart zsák?
De a legtöbb akaraterő kérdése... jó oké pl nem mindenki tud felmászni a kötél legtetejére mert gyenge hozzá. De 10 perc futásba senki nem halt még meg.
Amúgy miért másik órán nem ez megy? Nem azt szivatják a tanárok aki a leghülyébb az adott tantárgyhoz?
mark86
Mert a 60-as évek óta ez a divat. Nem tudnak semmit a mozgásról,sportról,hülyék mint a p.csa. Dóóógozzzáá,Csinááájjad, törd össze magad a szekrényen,ess le a kötélről,bordásfalról,dögölj meg,csinálj mindent úgy mint egy 50 kilós osztálytársad,szégyen a tesi "oktatás"!!!
Én amit nem akartam,nem csináltam,de halálra büntetett a köcsög mert egykezes súlyzókkal kellett edzenem. Ezúton is köszi-puszi a b.zinak,mert kicsit jobban nézek ki mint ő valaha,vagy bármelyik volt osztálytársam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!