Hogy tanultatok meg kézen állni?
Tudom, h hülye kérdés, de már idegesít, h nem tudom meg. :D Már nagyon rég óta próbálkozok majdnem mindennap. Már próbálkoztam a falnál is, de azóta félek miután fejre érkeztem, de volt h oldalra estem :D Olyan is volt, h nem a falnál csináltam és úgy meglendültem h majdnem szintén fejre érkeztem :D
valami ötlet? vagy ehhez túl béna vagyok?
15/L
Mindig tartsd észben a nyújtott kezet - és sztem magadtól próbálkozz először falnál, hogy csak simán leteszed a kezed és fokozatosan lendítgeted a lábad egyre feljebb.
(nem pedig teljes lendületet véve elsőre kézen állni)
Talán érdemes lenne még a fejenállást begyakorolnod, hogy szokd a "fordított világot".
Sok sikert! És nem vagy béna! :)
gyakorolj gyakorolj gyakorolj! :) mindennap, minél többször! és igen falnál kezdd gyakorolni, aztán már ha ott biztosan megy, akkor csinálhatod támasz nélkül is, valami puha előtt (fű, ágy, szivacs, akármi). nem tudom most hol tartasz, de pár hónap alatt simán meg fogod tanulni
:D
és a csuklóidat ne felejtsd el bemelegíteni minden gyakorlás előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!