Milyen hasizomgyakorlatokat tudtok javasolni?
Mindenki azzal jön, hogy diétázni is kell.
Persze oda kell figyelni arra, hogy mit eszel, de ez nem azt jelenti, hogy hónapokig csak csirkét és salátát ehetsz. Én például mindent megeszek, csak a mennyiséget korlátozom szálkásításkor. Szóval nem kell drasztikusan megvonni mindent, az sosem vezet jóra. Este 6 után már ne egyél cukros vagy lisztes dolgokat, csak zöldséget és sovány húst.
Én DVD-re tornázom emellett, Neked a felülést és a hasprést javasolnám. Biztosan lesz eredmény.
26/L
Előző vagyok.
Érdekes, én a saját módszeremmel az összes felesleget eltüntettem a hasamról...mindössze annyit változtattam, hogy kevesebb cukorból és lisztből készült ételt ettem, este 6 után pedig csak zöldséget...ez mégis hogy lehetséges? :)))
Nem szedtem mellé semmilyen tablettát, néha ittam edzés után fehérjeturmixot. Hetente 3-4 alkalommal tornáztam. És ugyan nem lett kockás a hasam, de zsír sincs rajta...
Egy barátnőm pedig szintén hasonlóan szabadult meg a hasi zsírtól...
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!