Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A testépítőktől kérdezném,...

A testépítőktől kérdezném, milyen edzéstervet ajánlanának egy kezdőnek, valamint milyen étrendet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:

mark86

google:tömegnövelő étrendek

google:edzéstervek

2011. jún. 20. 18:09
 2/5 TOMAtm ***** válasza:

1edzés egy pihenő vel teljes testes edzést,egy izomra 2 féle gyakorlat 4*10es ismétléssel.ez olyan 2 óra edzés lesz per nap(párosítsd őket!pl nyomsz fekve utána egyből tolj a lábtolón,bicepszezel utána egyből tricepsz(szuperszettben csináld)

étrend?egyél amennyi belédfér.majd 1 év múlva kell étrend.

2011. jún. 20. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Először is hetente kb 3 szor gyúrj én hétfőn szerdán meg pénteken gyúrok! 1-2 órát szoktam intenzíven tolni! kell a pihenés is hogy regenerálódjanak az izmaid! Pihenős napokon ússz vagy fus az jó szokott lenni! Étkezés egyél sok húst hogy legyen meg a napi fehérjebeviteled! Egyél sok gyümölcsöt zöldséget meg főzeléket a vitaminok miatt is! Szedj tömegnövelőt ( étrendkiegészítőt ) pl: Kreatinok nekem a phx-jöt be nagyon! Edzés után szoktam keverni fehérjeporból innivalót!
2011. jún. 20. 20:09
 4/5 A kérdező kommentje:

TOMAtm válaszát köszönöm szépen :)

Heti 3x szoktam amúgy menni, az kimaradt :)

2011. jún. 20. 21:27
 5/5 A kérdező kommentje:
ja, kreatint meg nem szedek, nekem sajnos tömeget már nem kell növelni :D
2011. jún. 20. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!