Mi a különbség a kettlebell és a súlyzók között?
Izmosodás, erősítés szempontjából.
A saját testsúlyos gyakorlatokat végzők szidják a súlyzókat, és ajánlják a kettlebellt. Mégis miért, mi köztük a különbség?
A kettlebellt nemcsak emelgetni kell, mint a súlyzókat, hanem lendíteni is, amit meg a másik oldalon meg kell tartani, meg kell fogni.
"A saját testsúlyos gyakorlatokat végzők szidják a súlyzókat, és ajánlják a kettlebellt."
Ne általánosíts. A testmozgásról, edzésről, testépítésről mindenkinek más a véleménye, mások a szempontjai, nézetei. Ha izmot akarsz növelni testépítés, ha erőt akkor lehet, hogy más...
Persze, ezt értem. Igazából a mostanában felkapott Pavel és Paul könyvek alapján általánosítottam, de azt vágom, hogy két különböző dolog;)
A súlyzó-kettlebell különbséget nem értettem, úgy voltam vele hogy súly-súly, emelgetni kell ezt is, azt is. Így már kezd világosodni.
Köszi a választ, akinek van még hozzáfűznivalója ne hallgassa el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!