Hogyan fejleszthetem a futásomat a cél érdekében?
de rákereshetsz erre is, és holnaptól kezdheted is:
első 5 km-em
én amikor 20 kg-t fogytam 15 perc futással kezdtem igaz két hét múlva már 40 perc volt. 22 perc nem rossz. nekem eleinte fájt a lábam. nem árt vádlizni előtte úgy már jobb. fuss résztávokat. 5 perc 2 perc stb. legyen egy kis gugolás is meg lábemelgetés mert az lenyomja a hasat.
ha 30 percre felfejlődsz akkor már valószínűleg nagyon lefogysz.
Kedves GregX!
Köszönöm a válaszod! Azt olvastam, hogy alacsony pulzusszám kell a zsírégetéshez, és ezért arra gondolok, hogy a tempón nem igazán kellene növelnem. Nem jól gondolom? Az időn meg távon persze mindenképp növelnem kell majd. Csinálgatom ezeket a váltásokat, de 5 perc gyorsan még nem megy, csak ilyen 1-2 perces váltásokban:) Igyekszem, köszi még egyszer!
09.28-nak:
Köszönöm a választ! Ezt ismerem, és maga az elv bejön, csak próbálom kicsit magamra szabni, mert az 1-2 perces séták kicsit soknak tűnnek benne. Csak nem tudom, hogy ezeknél az edzéseknél (ahol ugye csak az idő adott), kb milyen távok mennek le, erre kíváncsi lennék.
12.17-nek:
Köszi a tippeket,ma már be is vetem őket, nekem a derekam fáj most kicsit, pedig a cipőm jó, lehet a salakpálya elég kemény volt, de hát ez van. Azt megkérdezhetem, hogy a 20 kilót csak futással fogytad, vagy volt mellette diéta is? A résztávokat mire érted? Lassabb-gyorsabb váltakozásra gondolsz? Köszönöm!
ha a diéta (étrend) nem számítana akkor a futók (mint versenysportolók) szépen elfogynának.
de, a testtömeget alapvetően a táplálkozás, és utána az életmód határozza meg.
pl. egy hosszútáv futó mérsékelten lassan veszít csak zsírt, mert a teste nagyon hatékony működésű lesz.. hosszabban nem emkékszem ki elemzte ezt ki az oldalon..
ja, fontos, hogy mikor eszel, mozgás előtt 1 órával kb
3 kiegészítő tipp:
lábujjhegyen fuss, ne sarokra érkezz
feszítsd be a hasad futás közben
egyenletesen szívd(orron) és fújd(szájon) a levegőt ütemre, de ne túl gyorsan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!