Melyik éri meg jobban? (lovagló ruhák)
Sziasztok!
Mivel a régi cuccaim már kicsik, szeretnék újat venni. A gond csak az, hogy tanácstalan vagyok, mert:
1. ha ismét lábszárvédőt veszek, azzal meg kell szenvednem, mire fel tudom venni. egy idő után úgy eltudja szorítani a lábam :S
2. decathlon boltba amire lenne pénzem az a sima csizma, de olyanom is volt, és hát mondanom se kell, milyen rossz. :S bőr csizmára meg még nincs pénzem
3. lovagló zokni az nem tudom milyen, mivel azt még nem vettem. megérné?
A bőr csizmára csak akkor lenne pénzem, ha a ballagáskor kapottak egy részét rá költeném...
[rendszeres lovagláshoz kellenek, persze.]
Valaki valami vélemény? Tanács?
Ja és lovagló nadrágot is akarok. Kinek melyik tetszik jobban?
eddig nekem fekete volt, de abba mindig besültem :S
értelmes válaszokat, légyszi. előre is köszi.
Hát lovaglónadrágból mindenképp egyszínűt vegyél (a drapp kifejezetten elegáns lehet - csizmával), a kétszínűekben a vékonyabb lányok(nők) is úgy néznek ki, mintha hordófenekük lenne.
A lovaglózoknit használják sokan kívülre "lábszárvédőként", de sztem hülyén néz ki, meg nem is arra való (hanem csizmába).
Fura, h a lábszárvédő elszorítja a lábad, próbáld meg kevésbé meghúzni - mert a lehetőségeid közül az a legjobb választás. Gumi lovaglócsizmát sztem se vegyél, akkor inkább érdemes bőrre gyűjteni, 30-ért már elég jók vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!