Milyen mozgások vannak, amivel feszesíthetném a testem?
Bár van rajtam pár kiló súlyfelesleg, nem szeretnék fogyni, mert tetszik az alakom. Csak nem elég feszes. Olyan "lötty"-nek érzem... A fenekemnél pedig van egy kis narancsbőr is. Milyen mozgást ajánlotok?
16/L
Nézzük elsőnek az okokat:
Miért lötty a tested? Mert viszonylag sok zsír elfedi az izmaid. Hiába nem vastag a combod/kezed/feneked akkor is zsíros vagy. Vegyünk 2 tök átlagos fiút, mind a kettő 175cm magas és 80kg. Az egyik focizik a másik wowozik. Mind a kettőnek közel ugyan akkora a combja, de fogdosd őket végig.
Tehát a célod: izomtömeget növelni és zsírból fogyni.
Mit kell ezért tenned? Egyszerre úgyse fog a kettő sikerülni (illetve de, de ez alhanyagolható mennyiség).
Szerintem kezd el sportolni, mivel nem igen akarsz fogyni elsőnek ne változtass az étrendeden, majd lesz ami lesz alapon. Viszont a sport az legyen sport ne otthoni ugrabugra. Menj el küzdősportot tanulni, vagy röplabdázz vagy nem tudom mihez van kedved.
úúú... nagyon komoly! mindkét válaszban ott a pont!
1. én is küzdősportot akartam írni, alap :) (meg harcművészetet)
2. Gregx jól írta. zsíron nincs mit feszesíteni. alatta az izmokat erősítheted (és itt már inkább az ő szakterülete) de súlyzós edzéssel is, sajátsúlyos edzéssel is, mint fentebb írtuk harcműv vagy küzdősport edzéssel.. és az úszás is egészséges.
küzdősport egy lánynak? na, neee!!
különben is egészségtelen sport.
inkább úszni, futni menj el, és súlyzózz.
akkor harcművészet.
amúgy nagyon kíváncsi lettem az utolsó hozzászólás mögötti érvekre.. :))
írok én is: küzdősport pl. kckbox, tájbox = fittness. ezért vezették be M.országon, nem is azért mert kemény :)
sok gerinccsavarással jár ez a sportág, nem való a nők érzékeny gerincének, és egyoldalú izommunkával, ez sem egészséges.
és nem hiszem, hogy bármelyik nőnek is kedve lenne a durvasághoz, pl. egy dobásnál, mikor a földre esik, igaz, hogy tompítják az esést, meg megvan a technikája, de akkor sem kellemes.
és akkor még húzogassa fölfelé a nadrágját, mikor félig lecsúszik a hátsójáról, amikor mondjuk a földre kerül.
illetve harc közben a mellét is megüthetik, belekaphatnak, szóval abszolút nem jó ötlet nőnek az ilyesmi.
én most tényleg tájboxra gondoltam, ahol nem menne fullkontaktba. és persze nincs dobás.
vagy harcművészetben itthon naaagyon elterjedtek azok, ahol ugyan a mozgás megvan (tádám) de nem érnek egymáshoz (tádám).
és váltott állásban edzünk, ez is alap, jobb helyeken. a gerinc csavarásra nem tudok sajnos reagálni, hülyeséget fölösleges lenne írnom.. nem értek annyira hozzá.. nem gondoltam hogy az ütésekkor egy törzs fordítás úgy megterheli a gerincet..
Forever Living Products valamelyik kollagénes krém...
a bőrt is izommal kéne kitömni, hogy ne legyen laza. konkrétan akkor fehérjedús étrend és súlyzós edzés.
most nem linkelem be a szokásos builder.hu-s linkeket, a sportos testépítős kérdések 1/4-ében ott vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!