Kondisok! Mit gondoltok, ha egy elég túlsúlyos (100kg) lányt láttok a konditeremben edzeni?
Figyelt kérdés
Lenézitek, vagy értékelitek tenni akarását?
Főleg a pasik válasza érdekelne, mert Ők vannak az ilyen helyeken többségben.
22N
2011. jún. 14. 23:50
21/26 anonim válasza:
Gondolom csak az előző válaszoló "A kondizást nem igazán tartom sokra" megnyilvánulására reagált. A nem sokra tartani és a lenézni sem ugyan az.
22/26 anonim válasza:
húha csakegylooser!
az amerikai pite a király mi?
nem tudtok magyarul???
hívhatjátok csakegyk.csögnek is,akkor is több esze van mint annak a válaszolónak akinek a baromságaira reagált.
f.sz86,durva mi???
23/26 anonim válasza:
F@szom belétek, mitől lettél kövér? Mert full jól kajáltál, normálisan éltél, hát kvára nem. Írtam értelmes választ, erre jön ez a f@szcigány, betolja, hogy ő lenézi azokat, akik edzőterembe járnak, én erre reagálva közöltem, hogy én inkább azokat nézném le, akik annyira nem voltak magukkal igényesek, hogy ne hízzanak el.
24/26 anonim válasza:
F@szom belétek a kérdezőnek, meg a cimbiének szólt, nem nektek skacok :D
25/26 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek, azért kaptam értelmes válaszokat is. Sajnos vannak manapság olyan emberek akikbe nem szorult elég tolerancia. Azt sem tartom helyesnek, akik az edzőterembe járókat szólják le. Csak reménykedem, hogy nem pár tizenéves civódását olvastam, mert az számomra nem mérvadó.
Szép napot!
2011. jún. 18. 10:18
26/26 anonim válasza:
Hát nem :D Am mint írtam én lesz@rom, hogy hogy nézel ki, lesz@rom, hogy lent vagy-e a teremben, vagy nem, de, ha választani kell, hogy melyik életmód a lenézendőbb, akkor egyértelműen a kövérek életmódja, ennyi amit ki akartam fejezni, sajnálom, hogy pár ronda szó után képtelen vagy felfogni, amit valaki ír. Érdekes módon a BUNKÓ testépítőknek sikerült, csak neked SZEGÉNY ÁLDOZAT kövérnek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!