Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondisok! Mit gondoltok, ha...

Kondisok! Mit gondoltok, ha egy elég túlsúlyos (100kg) lányt láttok a konditeremben edzeni?

Figyelt kérdés

Lenézitek, vagy értékelitek tenni akarását?

Főleg a pasik válasza érdekelne, mert Ők vannak az ilyen helyeken többségben.

22N

2011. jún. 14. 23:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én nagyon őszintén semmit.

Ha látom, hogy valamit nagyon szarul csinál, úgy, hogy az szemet szúrjon, vagy hátráltat, akkor szólok neki, de ezt a nem 100 kilósakkal is megcsinálom.

Amúgy a szép nőket sem igazán szoktam nézegetni a teremben, nemhogy a kövéreket.

2011. jún. 15. 14:20
 12/26 anonim ***** válasza:
53%
Amigo-val kell egyetértenem. Nekem ilyenkor az jut eszembe, hogy hogyhogy nem vette észre, hogy egyre dagadtabb valaki, mert mondjuk mikor már felmentél 80 kg-ra nem tűnt fel? Ugyanúgy etted tovább a gyorskaját?
2011. jún. 15. 14:57
 13/26 anonim ***** válasza:
Mindenesetre az becsülendő, hogy te végre teszel ellene valamit.
2011. jún. 15. 16:55
 14/26 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés évről évre felkerül így, szinte ugyanezekkel a szavakkal.

Egyébként aki a konditerembe edzeni jár az azt sem venné észre, ha a szomszédba egy boeing csapódna be a földbe. Ez a koncentráció.

Aki meg lötyögni jár, az előbb magának kellene feltegye a kérdést, hogy mi a f*szt keres a teremben. És az ilyen véleményére amúgy nem kell adni.

2011. jún. 15. 17:03
 15/26 TOMAtm ***** válasza:

azt gondolom h legalább edz.

"Először is, a súlyzós edzés a 8-12-es ismétléstartományban rövid pihenőidővel párosítva hasznosnak bizonyult a tesztoszteron és a növekedési hormon kibocsátás növelése szempontjából. Ezek a fontos hormonok elősegítik a tiszta izomtömeg növelését, ami az anyagcsere szempontjából egy aktív szövet, és amely a nap 24 órájában égeti a kalóriákat. A zsírszövet ezzel szemben csak úgy ott van! Az aerob tevékenységek növelik a kortizol nevű katabolikus hormon termelődését, amely így ellentétes a tiszta izomtömeg növelési szándékunkkal. A kortizol továbbá elősegíti a szénhidrát megőrzést is és ösztönzi a zsír felhasználását. Ez ugyan elsőre jól hangzik, de olyan hatékony leszel tőle, mint egy Honda Civic, amely röpke 4 liter benzinnel elmegy 100 kilométert. És így majd te is olyan leszel, mint azok az emberek, akik minden alkalommal órákat töltenek a futógépen, de csak minimális mennyiségű zsírt használnak fel!"

Paul Chek - edző

2011. jún. 15. 17:35
 16/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Azoknak, akik szemrehányásokat tesznek: egész életemben testesebb voltam, mint a kortársaim, így nem tűnt fel, hogy "felhíztam". A másik pedig, hogy nem eszem mindennap gyors kaját, nem csak ettől lehet hízni. Rendszertelenül eszem, egy nap egyszer vagy kétszer és azt, ami van itthon (ha csak kenyér vagy májkrém akkor azt). A másik a csoki meg a mozgáshiány.

Köszönöm az esetleges további válaszokat is.

2011. jún. 15. 20:32
 17/26 °:Amigo:° ***** válasza:

Senki nem tett szemrehányást, hidd el, minket qurvára nem érdekel, hogy Te hogy nézel ki. Mindenki saját magán szeretne változtatni, ha lemegy edzeni.

Az, hogy Te tudod magadról, hogy túlsúlyos vagy, mégsem teszel (eddig nem tettél) ellene semmit,- sőt csak és egyedül Te tehetsz róla, hogy így van- az egyedül a te problémád.

Mindenkinek egy darab élete van és azt ugyanabban a testben kell leélnie. Lehet ábrándozni, hogy úgy akarsz kinézni, mint Shakira, vagy akárki, de ilyen életmód mellett ez nem lehetséges.

Amiket leírtál, -az életmódoddal - pont magadnak ártasz és nem másnak. Éppen ezért ne az érdekeljen, hogy mi (mások) mit gondolunk rólad (semmi jót, megnyugtatlak) hanem szedd össze magad és változtass.

Fiatal korban ez még viszonylag könnyű, később egyre nehezebb lesz...

2011. jún. 16. 10:41
 18/26 anonim ***** válasza:
A nagy átlag valóban nem törődne Véled. Az viszont biztos, hogy a kövérebb emberek hangulata is sokkal jobb! Amíg 58 kg voltam 184 cm-rel jóval többet idegeskedtem. Most, hogy egy betegség miatt 76 lettem, sokkal jobb a közérzetem, éppen csak elkezdtem kocogni, hogy az állóképességem is feljavuljon az új súlyomhoz. Amúgy kerékpározást, úszást és kocogást javallanék. Inkább az első kettőt, tekintettel a térdizületekre. A kondizást nem igazán tartom sokra. (Szerintem a kocogás jobban fogyaszt...)
2011. jún. 16. 14:01
 19/26 anonim ***** válasza:
Amigo mindjárt szerintem bemásolja a cikket, hogy miért vagy hülye utolsó... Amúgy én meg a kövéreket nem tartom sokra.
2011. jún. 16. 14:16
 20/26 A kérdező kommentje:
Ismét csak köszönöm a válaszokat, persze vannak olyanok, amik sokkolóan hatnak. Pl. csakegyuser utolsó válasza...én átgondolnám, hogy a neve inkább csakegyloser. Ilyen gondolkodással nem lehet más. Lehet helyeselni vagy nem helyeselni valamit/valakit, de a lenézés egészen más dolog.
2011. jún. 17. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!