Kondisok! Mit gondoltok, ha egy elég túlsúlyos (100kg) lányt láttok a konditeremben edzeni?
Lenézitek, vagy értékelitek tenni akarását?
Főleg a pasik válasza érdekelne, mert Ők vannak az ilyen helyeken többségben.
22N
Van egy pici terem a környéken, de egyszer mentem be megkérdezni a bérlet árakat és tele volt pasikkal, akik profinak tűntek...lehet csak az első alkalom lenne nehéz, de akkor is izgulnék...:)
Köszönöm az eddigi válaszokat és várok továbbiakat is!
Semmi különöset!
Sosem az a lényeg, hogy honnan kezded, hanem az, hogy hova jutsz el!
mark86
normális embernek nincs véleménye.
le se sz@r és csinálja a dolgát.
Nem tudok más nevében nyilatkozni, de csak azt tanácsolhatom, hogy ne törődj mások véleményével, hidd el őket sem érdekli a tiéd. :-)))
Magadért csinálod az edzést, nem pedig másnak.
Miért, ha máshol látnak, (nem teremben sportolni) akkor is gondolhatnak mindenfélét. Az nem érdekel?
Amikor eszed a hamburgert meg a fagyit, akkor nem érdekel, mit gondolnak ???
(ne is magyarázkodj, nem fogom elhinni, hogy a levegőtől híztál 100 kilóra)
És most őszintén, hogy ÉN mit gondolok:
(sok évnyi szakmai tapasztalat alapján)
Azt gondolom, hogy " na, ez sem sokáig fogja csinálni"
Ez főként akkor igaz, ha szakember segítsége nélkül edzeget valaki. Előbb-utóbb
1. lesérül és abbahagyja
2. nem jön a várt eredmény és abbahagyja
3. jön valami eredmény, de vége a nyárnak és abbahagyja
Ehhez hozzá tartozik a jellemből adódó gyengeség is.
Aki képes volt 100 kilósra hízni és közben nem zavarta (nem 1 nap alatt lettél ennyi) és csak halogatta, hogy tegyen valamit ellene, annak nem lesz kitartása végigvinni az amúgy sokkal nehezebb -és lassabb fogyást, főleg nem szakszerű keretek között.
Bocsi, nem akartam elvenni a kedved, de több száz ilyet láttam és tapasztaltam már. Sőt a klienseim, akiket lefogyasztottam, egytől egyig elismerik, hogy egyedül nem lettek volna képesek rá.
Ez van sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!