Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondisok! Mit gondoltok, ha...

Kondisok! Mit gondoltok, ha egy elég túlsúlyos (100kg) lányt láttok a konditeremben edzeni?

Figyelt kérdés

Lenézitek, vagy értékelitek tenni akarását?

Főleg a pasik válasza érdekelne, mert Ők vannak az ilyen helyeken többségben.

22N

2011. jún. 14. 23:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Értékelem és segíteni is szoktam nekik ha megkérnek vagy látom rajtuk, hogy valamit nem tudnak használni megfelelően.
2011. jún. 14. 23:56
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenkinek örülök, aki otthon ülés helyett kimozdul és a teremben tesz az egészségéért. Külön értékelem az élet minden területén, ha az ember a nehéz helyzet ellenére nem adja fel.
2011. jún. 14. 23:56
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi ha nem divatmajomterembe mész, akkor nemlesz ilyen gondod, hogy lenéznek, mert azokba a termekbe ahová jártam eddig mindenhol nagyon összetartó emberek voltak. Nem nézték le a pálcikaembereket sem a nagyon túlsúlyosakat sem.
2011. jún. 14. 23:58
 4/26 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon helyes és segítek neki ha kell és ha tudok,sokkal jobb mint ha otthon tespedne,értékelem az igyekezetét,de ha már lejön akkor csinálja is komolyan,ha fáj neki ha kifárad
2011. jún. 15. 00:01
 5/26 A kérdező kommentje:

Van egy pici terem a környéken, de egyszer mentem be megkérdezni a bérlet árakat és tele volt pasikkal, akik profinak tűntek...lehet csak az első alkalom lenne nehéz, de akkor is izgulnék...:)

Köszönöm az eddigi válaszokat és várok továbbiakat is!

2011. jún. 15. 00:01
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különöset!

Sosem az a lényeg, hogy honnan kezded, hanem az, hogy hova jutsz el!

2011. jún. 15. 00:03
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy könnyebb lenne az első alkalom, ha barátnőiddel mennél
2011. jún. 15. 01:42
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
El kell keserítselek vagy lehet mégsem. Nem foglalkoznának veled, észre se vennének kb., durvábban le se sz*rnák, hogy ott vagy. Könnyű azt képzelni, hogy mindenki engem fog nézni, de hidd el mindenki látott már dagadt nőt.
2011. jún. 15. 06:02
 9/26 anonim ***** válasza:
65%

mark86

normális embernek nincs véleménye.

le se sz@r és csinálja a dolgát.

2011. jún. 15. 09:05
 10/26 °:Amigo:° ***** válasza:
57%

Nem tudok más nevében nyilatkozni, de csak azt tanácsolhatom, hogy ne törődj mások véleményével, hidd el őket sem érdekli a tiéd. :-)))

Magadért csinálod az edzést, nem pedig másnak.

Miért, ha máshol látnak, (nem teremben sportolni) akkor is gondolhatnak mindenfélét. Az nem érdekel?

Amikor eszed a hamburgert meg a fagyit, akkor nem érdekel, mit gondolnak ???

(ne is magyarázkodj, nem fogom elhinni, hogy a levegőtől híztál 100 kilóra)

És most őszintén, hogy ÉN mit gondolok:

(sok évnyi szakmai tapasztalat alapján)

Azt gondolom, hogy " na, ez sem sokáig fogja csinálni"

Ez főként akkor igaz, ha szakember segítsége nélkül edzeget valaki. Előbb-utóbb

1. lesérül és abbahagyja

2. nem jön a várt eredmény és abbahagyja

3. jön valami eredmény, de vége a nyárnak és abbahagyja

Ehhez hozzá tartozik a jellemből adódó gyengeség is.

Aki képes volt 100 kilósra hízni és közben nem zavarta (nem 1 nap alatt lettél ennyi) és csak halogatta, hogy tegyen valamit ellene, annak nem lesz kitartása végigvinni az amúgy sokkal nehezebb -és lassabb fogyást, főleg nem szakszerű keretek között.

Bocsi, nem akartam elvenni a kedved, de több száz ilyet láttam és tapasztaltam már. Sőt a klienseim, akiket lefogyasztottam, egytől egyig elismerik, hogy egyedül nem lettek volna képesek rá.

Ez van sajnos...

2011. jún. 15. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!