Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem tűnik el a zsírréteg...

Miért nem tűnik el a zsírréteg a hasamról? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Eléggé sovány testalkatú (lány)vagyok,és néhány éve a hasam környékén iszonyatosan felhalmozódott a zsír,fogalmam sincs,h miért. Elkezdtem kardiozni, minden nap legalább egy órát edzek rendesen ,majd hasamra is. Vacsorázni nem szoktam,csak vizet iszom,és az adagokat is lecsökkentettem,nem tudom már mit tudnék tenni,de baromi hülyén nézek ki,h mindenem vékony,és a hasam meg mint valami túlsúlyosnak. Azon is gondolkoztam,h orvoshoz fordulok,mert sztem ez nagyon nem normális. Az oké,h valakinek szélesebb a csípője attól még,h vékony,vagy van kis fölösleg,de nekem nem kicsi,hanem tényleg nagyon sok. Olvastam több oldalon is,h ez a zsigeri zsírréteg,iszonyú nehéz eltüntetni. Különben akkor nem is érdekelne,ha arányos lenne a karommal is,meg a lábammal,de így... Valami tipp?:S
2011. jún. 13. 14:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

mark86

????????????????????????????????????

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jaja a seprűnyeles forgatás biztos leviszi a zsírt,mert ugye létezik helyi fogyás

2011. jún. 13. 19:24
 12/28 anonim ***** válasza:

[link]

tessék itt van egy. Amit akartam, nem találom.

2011. jún. 13. 19:27
 13/28 anonim ***** válasza:
Igen. Egyedül a zsigeri zsírok esetén. De nem fogok egy 24 éves body builderrel megvívni orvosi kérdéseket érintően egy anonim fórumon. Csókesz
2011. jún. 13. 19:28
 14/28 anonim ***** válasza:

mark86

nem is lenne értelme! csocsyka

2011. jún. 13. 19:31
 15/28 anonim ***** válasza:

mark86

még annyit megkérdeznék,hogy orvos vagy?

2011. jún. 13. 19:35
 16/28 anonim ***** válasza:
Igen. Egyfajta. De részemről ennyi volt.
2011. jún. 13. 19:38
 17/28 anonim ***** válasza:

mark86

akkor mondd meg a többinek hogy húzzon a p.csába a hülyeségeivel,járja újra a sulit és hasaljon rá a biológiára mert én még normális orvossal nem találkoztam sportorvoson kívül,és ahelyett hogy a hálapénzért csorgatnák a fogyatékos pofájukat foglalkozhatnának az emberekkel is! tisztelet a kivételnek (1%) és ne vedd magadra,csak gondoltam te találkozol orvosokkal,ezt add át nekik légyszi és mondd hogy egy 24 éves testépítő üzeni akinek a családja a f.sszopó orvosok miatt romokban hever.

akinek van egy kis esze az doki helyett inkább vitamint szedjen.

üdv.

és veled semmi bajom a helyi zsírégetésen kívül,amiről nyilván nem tudnak a profi testépítők mert ugye nem ők állnak a színpadon 3%-os testzsírral.

2011. jún. 13. 19:46
 18/28 anonim ***** válasza:
Ok.for last. megértem az indulataidat... sok mindnben igazad lehet. ha megengedsz még annyit. nem egészséges és tartósan nem is szabad ilyen alacsony testzsírszázalékkal létezni. Ha modjuk felépíted magad a versenyre, utána rendesen kosztolsz, stb -még néhány évig megteheted, de 10-12 % alatt az alapvető életfunkcióidat érinti. láttam meghalni valakit, mert olyanokat szedett emellett, hogy kinyírta a máját. A vitamonokat kúraszerűen kell alkalmazni, és ne vidd túlzásba, mert rámehet a veséd...ahogy a túlzott ehérjefogyasztás is árt. A "jó" zsírokra pedig az idegrendszerednek van szüksége-az axon leépülhet, ha nem kap elegendőt, és ez az egy, amit nem lehet visszapótolni, valamint szüksége van rá az idegrendszernek az ingerületátviő anyagok helyes működésében is. Biztos nagyon sok mindent jól csinálsz, én elsősorban a keleti filozófiákban-orvoslásban hiszek. És ők a test/lélek/szellem, az anyag/enrgia/információramlás egységében hisznek. Amúgy: láttál mer kövér keleti harcművészt? Nem sok fitness-szalont látott. Az is jó, csak nem a minden. szia!
2011. jún. 13. 20:13
 19/28 anonim ***** válasza:

Igen, ami elmaradt: neked zsigeri zsírod nyilván nincs. Az-egyszerűsítve-védi a létfontosságú szerveket, kronas elsősorban helytelen táplálkozssal alakul ki- (i.e. a szervezet védi őket, mintegy beburkolja az emészthetetlen vackokat, a zsirsejttel, a szerv kröül, védi pl. az elsavasodástól, mert különben kinyirhatnánk egy hét hamburgerkúrával)

nem a helyi zsírégetsmiatt kell valahogy megmozgatni-hanm mert "ott" nincsenek csontok, ahol az izom tapad, ered, ezért máshogy kell elérnünk,hogy valahogy törjenek...stb ezen az elven működik az ultrahangos zsirbontás is. a seprűnyél nem rossz, hidd el...az meg otthon is van neki.

2011. jún. 13. 20:21
 20/28 anonim ***** válasza:
64%

mark86

nem értek az általad említett témákhoz,ezért nem is kötöttem bele inkább olvasgatom. verseny után tömegnövelés következik,ezért egy testépítő sem tartja az alacsony tzs%-ot. köztudott hogy olyan rosszul vannak hogy alig tudnak lemászni a színpadról,ez a sporttal jár és nem sok köze van az egészséghez. mondhatnám: szükséges rossz.

vitamin káros hatásában megfelelő folyadékmennyiség NEM elfogyasztása esetén egyetértek ugyanez a helyzet a fehérjékkel is.

vitamint miért kell kúraszerűen szedni? nem kell a testnek minden napos vitaminellátás? ez nem alap tézis?

2011. jún. 13. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!