Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megfelelo egy 17 eves fiu...

Megfelelo egy 17 eves fiu szamara?

Figyelt kérdés
17 eves fiu vagyok es 75 kg , 36 os kar. Testepitesre jarok imar 1 eve ... ez megfelelo a koromhoz?
2011. jún. 13. 14:40
 1/10 anonim válasza:
ego növelés? ilyen kis hugyosként lényegtelen jársz-e, először fejlődjön ki a szervezeted
2011. jún. 13. 14:42
 2/10 tsz-tag válasza:
egy fontosat nem irtál...mégpedig a magasság.Én jópár évig jártam terembe, 173cm magas, 75 kilós voltam és kereken 40 es karral.Ja meg comb is elég terebélyes stb ahogy kell...Nem a centi számít hanem a forma...volt hogy erősítettem mint állat és a 40 es karom nem tünt nagyobbnak mint amikor szálkásítottam és csak 38 as volt a karom...
2011. jún. 13. 14:42
 3/10 tsz-tag válasza:
azt elfelejtettem írni hogy akkor 16 voltam
2011. jún. 13. 14:43
 4/10 anonim válasza:
te vagy tésztagosztag?
2011. jún. 13. 14:44
 5/10 anonim válasza:
*bocs téesztagosztag
2011. jún. 13. 14:44
 6/10 tsz-tag válasza:
bezony ám
2011. jún. 13. 14:45
 7/10 A kérdező kommentje:

180 cm .. valoban elfelejtetem

imadom hogy valamit szeretnek megtudni es vannak a finom bekopok... 16 evesen nem rosz :P

2011. jún. 13. 14:45
 8/10 tsz-tag válasza:
Na de ha itt járok adok pár tippet:D hogy ne fuss bele a hibáimba...Először is, ugyebár fél évig gyorsan fejlődik az ember...utána lelassul és csak nagyon lassan megy a fejlődés, ne add fel.A magasságodhoz vékonyka vagy szerintem. én alacsony vagyok és jöttek rám az izom kötegek amit azóta se nagyon tüntek el pedig már majdnem 4 éve nem edzek.Te viszont szerintem...vagy nehezen szeded fel az izmot és gyorsan lemegy ha nem csinálsz semit vagy könnyen jön fel az izom és ugy megy el gyorsan az izom...a lényeg hogy meglegyen a rendszeresség, rengeteg alvás, ha van affinitásod hozzá jó étrend na meg egyéb szerek(nem pont szteroidokra gondolok) szóval szurkolok és hajrá ifju titán:D
2011. jún. 13. 14:58
 9/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok sovany:D nagy a hatam es a mellem is (persze zsiros vagyok) epp ezaz magasagom nem szamit anyira a testem fejlodesenel , a labaim is izmosak de nem a felsotestemhez illoen , persze nem vagyok amator ezeket mind tudtam akivel jarok nagyon regota csinalja , csak sok ember asztmondja a koromhoz kepest nem jo hogy ijen nagy legyek..stb.
2011. jún. 13. 15:04
 10/10 tsz-tag válasza:
figyelj...elvileg a kondizás lelassítja a növekedést.én 174 vagyok most...tökéletesen érzem magam a bőrömben:D tudom, nem égi meszelő de a lányok többsége még alacsonyabb nálam :D Jah és egy fontos dolgot kihagytam...nekem nagyon feszes a bőröm...volt egy időszak amikor erőnövelésre mentem és már hónapok óta nagy súllyal csináltam a fekvenyomást...gondoltam egy nap na most szálkásítok...bedurrantam mint állat a kis súlyoktól és elkezdtem szakadni...na ilyet sose csinálj...azóta is repedek minden nyáron, most olyan 15 centi mindkét oldalt bár kifakult már de nem a legjobb:) aztán mindenki jön hogy na szurta magát blabla...pedig nem
2011. jún. 13. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!