Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek megfelelo/elegendo...

Szerintetek megfelelo/elegendo etkezes egy ket eves szamara?

Figyelt kérdés

a ti gyerekeitek altal megevett mennyiseghez viszonyitva kerdem. nagyon leveses, a szaraz dolgokat nem eszi meg

8-kor 1,5 dl tej

10-kor reggelire kb fel szelet kenyer(kicsi)sonkaval/krumpli/levesmaradek

13-kor kb. 2 dl leves(tartalmas, pl husgomboc) vagy leves par falat masodik

15kor 1,5-2dl tej(alvas)

delutan meg par keksz, pogacsa(amit sutok otthon), par falat joghurt stb.

7-8kor vacsora pl fel pulykamaj/1 tojas/bundaskenyer/leves

9-kor 2,5 dl tej

2011. jan. 3. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, az én fiam is kb. így étkezik, csak este már nem iszik tejet, és minden 2 órával hamarabb van.
2011. jan. 3. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én lányom 20 hónapos és alig eszik és 13 kg.

9-kor reggeli 3 dl kakaó

1 körül ebéd párolt zöldség husival

6-7 körül vacsi vami felvágott

pancsi után joghurt

lefekvés előtt 2,5 dl tápi

2011. jan. 3. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
22 hónapos a kisfiam. reggeli 7-8 körül ez 1,5 dl tej kenyérrel, felvágott, májas, mikor mi. Tízóraizni nem mindég akar, ez gyümölcs, joghurt, tejszelet, rudi. Általában fél 11 körül ha eszik. Ebéd 12-13 körül. Leves ritkán van. Ha azt is eszik, akkor nem eszik rendesen másodikat, kivéve a husis, gazdag levesek. Kb. 2-3 dl.Uzsonna ugyanaz mint a tízórai 16-17 óra körül. Vacsi 18-19 között, ugyanaz mint a reggeli, vagy az ebéd maradék.Általában 1 kisebb szelet kenyeret eszik meg valami feltéttel, vagy rántotta 2 kisebb tojásból.
2011. jan. 3. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha ennyi, ennyi, ne kevés ez.

De én másképp csinálnám...

A reggel jó, de ihatna akár 2 dl tejet is.

10 -kor ne egyen főtt ételt, csak reggelit, kenyeret, szalámit, vagy tejbegrzít, vagy gyümit, joghurtot.

Délben egyet főtt ételt, ami jó nálatok is. Lányom is ha eszik tartalmas leveset, nem eszik másodikat.

utána menjen aludni, ne 3-kor...

15-16 körül egyen pogácsát, gyümit, joghurtot,

Este a vacsi jó, legyen az ami az ebéd volt

és alvás előtt a tej, ami bőven jó a 2,5 dl.

2011. jan. 3. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat

elfelejtettem irni, hogy ezek mellett meg 1 almat vagy 2-3 mandarint is megeszik

reggelire egyszeruen nem eszi meg/ritkan a szaraz kajat, csak a fottet, es azert fekszik 3kor, mert esetleg akkor elalszik, de neha egyaltalan nem alszik. regen en is ebed utan fektettem, de akkor egyszeruen kihagyta az alvast...

2011. jan. 3. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!