Akinek volt altatasos (rovid,5-10 perces) mutetje szoptatas alatt, elegendo a 24 ora, hogy kiuruljon minden a szervezetbol? Lehet 1 nap mulva szoptatni?
Engem műtöttek szoptatás alatt, nem ilyen rövid volt a műtét, hanem kb. 1 órás, és igen, 24 óra után szoptathattam. DE! én mindenkinek mondtam a kórházban, hogy szoptatok, így valamilyen más szerrel altattak, ami kiürül 24 óra alatt, és a műtét után is csak algopyrint kaptam vénásan fájdalomcsillapítóként.
Hogy mivel altattak, nem tudom. annyit tudok, hogy nem gázzal, hanem vénásan.
Amit én kaptam az között is van köbb féle, így nagyon járd körbe a témát. én a gyerekorvostól is kérdeztem, mikor szoptathatok. nekem az a tapasztalatom, hogy a sebészeknek fogalmuk sincs arról mit lehet, és mit nem szoptatás alatt, úgyhogy nagyon vigyázz, ha felírnak egy gyógyszert, vagy a kórházban kapsz valamit, kérdezz utána.
Én a háziorvosnak, meg a gyerekorvosnak hiszek szoptatás ügyben.
én fejtem le a fagyasztóba tejet, amíg távol voltam.addig azt kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!