Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek volt altatasos (rovid,5...

Akinek volt altatasos (rovid,5-10 perces) mutetje szoptatas alatt, elegendo a 24 ora, hogy kiuruljon minden a szervezetbol? Lehet 1 nap mulva szoptatni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Engem műtöttek szoptatás alatt, nem ilyen rövid volt a műtét, hanem kb. 1 órás, és igen, 24 óra után szoptathattam. DE! én mindenkinek mondtam a kórházban, hogy szoptatok, így valamilyen más szerrel altattak, ami kiürül 24 óra alatt, és a műtét után is csak algopyrint kaptam vénásan fájdalomcsillapítóként.

Hogy mivel altattak, nem tudom. annyit tudok, hogy nem gázzal, hanem vénásan.

2011. aug. 26. 12:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt! Az en altatasom is venas, ilyen rovid mutetnel nem is hasznalnak mast. Remelem, kiurul a mereg 24 ora alatt.
2011. aug. 26. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Amit én kaptam az között is van köbb féle, így nagyon járd körbe a témát. én a gyerekorvostól is kérdeztem, mikor szoptathatok. nekem az a tapasztalatom, hogy a sebészeknek fogalmuk sincs arról mit lehet, és mit nem szoptatás alatt, úgyhogy nagyon vigyázz, ha felírnak egy gyógyszert, vagy a kórházban kapsz valamit, kérdezz utána.

Én a háziorvosnak, meg a gyerekorvosnak hiszek szoptatás ügyben.

én fejtem le a fagyasztóba tejet, amíg távol voltam.addig azt kapta.

2011. aug. 26. 13:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a segitseget! Szulesz-nogyogyasz vegzi a mutetet, o mondta a 24 orat. De lesz a korhazban gyerekorvos is, tole is megkerdezem. Semmilyen gyogyszert nem fogok kapni, csak az 5-10 perces altatas lesz. Tejkerdes is megoldva. Igazabol csak ez a 24 ora aggaszt, hogy masnal ugye nem volt gond, eleg ennyi ido a kiurulesre.
2011. aug. 27. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!