Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki elvetel, akkor a...

Ha valaki elvetel, akkor a teszt kb hany napig mutat meg pozitivat? Mennyi ido mulva urul ki a HCG a szervezetbol?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Június 7-én volt a vetélés, júl. 7-én távozott el a méhlepény benttapadt darabja, ezért addíg tuti pozítív volt a teszt. +még 2 hétig halványan. Múlt héten volt az első vérzésem, addíg még az összes tesz (még a clearblue is pedig ennél soha nem tapasztaltam eddig "ál eredményt") 1-2 órával később nagyon-nagyon halványan pozitív volt. Tehát valószínűleg szüksége volta a méhemnek egy tisztulásra hogy végre tényleg minden kiürüljön. A ma reggeli tesztem az első igazi 100% negatív. 11 héttel a vetélés után. Hivatalosan persze 2-3 hét alatt kiürül a hcg, de amíg pl. méhlepény darabka marad vissza, addíg elvileg jelen van a szervezetben magasabb koncentrációban.
2009. aug. 27. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem július 27-én volt sajnos egy spontán vetélésem. Rá két és fél hétre a tesztem negatívat mutatott, és a szervezetem sem termelte már a HCG-t.
2009. aug. 27. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Elfelejtettem írni, hogy 14. héten volt a vetélés és persze műtéttel fejeződött be.
2009. aug. 27. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:

2-3 hét, mire kiürül.

Ha tovább pozi a teszt, akkor vagy újabb baba van, vagy bent maradt valami, nem volt teljes a tisztulás...

2009. aug. 27. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Minél idősebb volt a terhesség, annál magasabb volt a hcg szint, és annál lassabban fog csökkenni a nullára.
2009. aug. 27. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!