Milyen vitamin hianyozhat a szervezetbol ha a fogunk faj? Kalciumot szedek, van esetleg mas is amit szednem kene?
Figyelt kérdés
Az Elevitet par hete hagytam abba,azutan kezdett fajni a fogam.Fogorvoshoz hetfore vagyok programalva.Nincs rossz fogam, de amelyik faj egy kis fekete potty lathato rajta..2008. aug. 29. 18:31
1/4 anonim válasza:
szedsz elég D3 vitamint a kálcium mellé? Mert, ha nem, akkor abból a kálciumból nagyon minimális szívódik fel! Nézd meg, hogy van -e D vitamin a bogyóban, amit szedsz! sokan nem tudják ezt...
2/4 anonim válasza:
biztosan a fogad fáj? én is azt hittem, és kiderült,hogy az ínyem volt begyulladva és segített a sensodyne + gyakori fogmosás
3/4 A kérdező kommentje:
Igen van a Kalciumban D3 is, dirrekt ugy vettem,naponta szedem.Sajnos ez fajdalom,nem csak az iny,kedd ota faj egy oraban 5 percet,de nem kibirhatatlanul csak faj.Csak attol felek hogy rohamosan romolni fog a fogam,pedig olyan nyugodt voltam hogy nekem rendben van az osszes fogam...
2008. aug. 29. 20:05
4/4 anonim válasza:
Valószínű hogy az a kis fekete pötty csak kívül kicsi, belül pedig rossz a fogad, csak nem látszik.
Hát remélhetőleg nem fog jobban fájni addig. Ha mégis, ügyeletre bármikor mehetsz!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!