Meggátolhat a kondi a növekedésben?
Figyelt kérdés
17/F
167cm vagyok, és el akarok kezdeni kicsit foglalkozni a testemmel. Utánaolvastam 1-2 dolognak, de megoszlik a vélemény, valaki azt mondja, hogy megállnak a növekedésben a csontjaim, valaki azt, hogy semmi bajom nem lesz. Mi az igazság pontosan?
Előre is köszi.
2011. jún. 13. 13:12
1/10 anonim válasza:
Egy kevés valóságalapja sincs. A testépítés NEM gátol a növekedésben és nem befolyásolja a magasságodat. A magasságot egy dolog befolyásolja és ez a GENETIKA névre hallgat.
2/10 anonim válasza:
nem, a konditól fogsz nőni :) csak nem felfelé
3/10 anonim válasza:
De még alacsonyabb leszel tőle, igazi gnómmá fogsz válni -50centire számíts -.-
4/10 anonim válasza:
én is úgy tudom, hogy ha már valaki nagyon fiatal korban elkezdi és túlzásba viszi, akkor az okozhat gondokat a növekedésnél. De egyébként ha most kezded 17 évesen, szerintem már olyan nagyon sokat amúgysem nőnél.
5/10 anonim válasza:
jah fogadd el hogy alacsony vagy!
6/10 A kérdező kommentje:
szósincs arról, hogy nem fogadom el, hogy alacsony vagyok. köszönöm a normális válaszadóknak.
a többieket meg inkább hagyjuk..
2011. jún. 13. 14:21
7/10 anonim válasza:
Akkor meg? kezdj el gyúrni , nézd meg hogy szüleid milyen magasak onnan tudsz következtetni ha kb akkorák mint te vagy néhány centi a differencia, akkor már nagy valószínűséggel nemigen fogsz nőni
8/10 anonim válasza:
A konditól magasságra is nőhetsz, kiegyenesedik tőle a tartásod. Én 182 centiről 184-re nőttem 3 hónap alatt, pedig már 22 éves voltam.
9/10 anonim válasza:
már ilyen korba nem fejlődik annyira a szervezet szóval edzés csak rendesen! ;)
10/10 clint válasza:
a nagy súlyokkal való edzés leterheli a csontokat és emiatt ha még fejlődésben vagy gátolhatja. De ha 17 évesen 167 centi vagy amugy se hinném, hogy sokat nyúlnál, ugyhogy nem lesz gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!