Mi a fizikai határa egy testépitőnek a növekedésben?
Figyelt kérdés
Kicsit lentebb olvastam egy hasonló kérdést de feltenném hogy az élsportban szteroidokkal naponta élő emberek megkora súly szedhetnek fel maximum egy bizonyos méret utána már nem tudnák behajlitani pl a kezüket sem ha már 70-75cm lenne a bicepsze 5-10 év múlva a versenyeken.Vagy akkor már magasság növelésre is lesznek szteroidok. Mit tartogat a jövő ? Remélem értettétek mire akarok kilyukadni :D2010. aug. 9. 20:27
1/5 anonim válasza:
Ez egy nagyon érdekes kérdés,de konkrét választ nem lehet rá adni.Például Günter Schlierkamp vagy Ronnie a 150kilós szezonon kívüli súlyukkal.Vagy akár Mr.Syntholt(Greg Valentino)a 70cents bicepszével.De kb ennyi lehet a határ esetleg kicsit felette mert a bőr sem bírja tovább 1 pontnál és szétszakad.Az ekkora súly a szívet is nagyon megterheli.Már most is arra mennek a régi testépítők is hogy vigyék lejjebb az igényeket mert ezekhez a méretekhez az inzulin,szteroid és növi "fogyasztás" is iszonyatos méreteket ölt.Hogy a jövő mit tartogat az meg majd kiderül.Bármikor jöhet bármilyen áttörés.A magasság növelésre meg nem hiszem hogy lesz valaha is bármi mert 1 bizonyos korban ajdnem minden csont lezár és nem lesz képes tovább nőni.Az ez előtti korosztálynak pedig már most is ott a növi és az segít a magasság növelésében is(viszont ebben a korban szigorúan csak a betegeknek szabad fogyasztani)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm valami ilyesmi választ vártam ;)
2010. aug. 9. 20:41
3/5 anonim válasza:
De ha konkrét akarok lenni akkor azt írnám hogy ciklikus szteroid szedéssel ELVILEG bármeddig ki lehet tolni a fejlődést.(ha a fent említett tényezőket nem vesszük figyelembe)
4/5 anonim válasza:
a határok nagyon sokmindentől függenek... pl.:genetika.. Ronnie óriási volt,de szerintem egy nem olyan jó genetikával rendelkező ember sosem lehetne akkor még cuccal sem...
5/5 anonim válasza:
akkora lehet.Bárki fel tud menni arra a súlyra mert mint írtam szteroiddal a végtelenségig ki lehet tolni a határokat.Olimpiára elvileg bárki képes bejutni csak kitartás és akaraterő kérdése.No meg hogy meddig mersz elmenni a szteroidokkal.Csak ha nincsenek meg a természetes adottságaid akkor a mezőny végén leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!