Miért mondják egy folytában hogy csirkemellet egyek?
pl: mindenki mondja nekem hogy csirkemell meg rizst egyek
de nekem nincs aniy pénzem hogy darabszámra vegyem a csirkét
és nincs valami másik megoldás hogy fehérjéhez jussak csak máshogy ?
Gondolom te kondizol és fejlődni szeretnél. :) A barátom is ugyan ezt csinálja, csak ő szigorú étrendet tart. Egyébként azért mondják, hogy egyél csirkemellet, mert viszonylag száraz, és gyorsan felszívódik, nem tartalmaz zsírt, vmit fehérjeforás. Pótolhatod még: hal, zöldségek, Tojás (Rántotta pl tök egészséges, csak vigyázz a sárgájával. Ugy 6 tojásosnál, csak 2 sárgáját engedj, a többi a fehér részből legyen.), a hüvelyesek (itt vigyázni kell, mert magas a szénhidrát tartalmuk, tehát csak keveset), felvágottak, pulykamell, stb.
És a turmixot, azt meg mindenképp ajánlom. Mert nemcsak, h nem leszel majd annyira éhes tőle, de rengeteg benne azon tápanyagok sorozata, melyekre szükséged van. VAlamint könnyebben fejlődsz majd.
Ételek tekintetében pedig még küldök neked egy táblázatot, h odafigyelj a kalóriabevitelre:
Greg:
A testépítők kibírják, hidd el. :-)
Az, hogy mit KELL enned, a céljaidtól függ.
Ha testépítő akarsz lenni, akkor ilyeneket kell enned, egyszerűen nem tudod megúszni, nem lehet kiváltani semmiféle "hókuszpókusszal".
Én 3 éve minden nap csirkemellet eszem, és előtte is legalább 5x egy héten azt ettem.
Mióta csak azt eszem, rengeteget fejlődtem, igazából már nincs igényem másra. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!