Hogyan tudom eldönteni, hogy melyik sport/mozgásfajta való nekem? Nem akarok ezer dologba belefogni
Figyelt kérdés
eddig cindy dvdre tornáztam,de max 2hét után valahogy mindig abba hagyom...nem vagyok valami kitartó,mondjuk bicajozni szeretek,de nem szobabicón(holott az is van).Valami olyan kell,ami kicsit átmozgat,alakot formál,stresszt vezet le,és nem otthon kell csinálni.Hozzá kell tennem van egy 1 és egy 2,5éves gyerkőcöm.Ők itthon nem hagynak tornázni,viszont nagyon nem is tudok kimozdulni tőlük,max este 8körül.Van 8kiló feleslegem(vagyis ennyi kell a gyerkőcök előtti súlyomhoz még leadnom)2011. jún. 7. 12:33
1/5 anonim válasza:
szerintem gyerkestöl menjél el uszodába, írasd be őket úszótanfolyamra amíg foglalkoznbak velük te is lubickolhatsz :D vagy valamilyen küzdősportra gyerek kategóriába egész kicsi kortól el lehet kezdeni, az tuti megmozgatna :D
2/5 anonim válasza:
próbálj ki minél több sportot,és amelyik bejön,jól érzed magad miközben csinálod,azt folytasd.vannak ilyen rendezvények,ahol rengeteg dolgot kipróbálhatsz szakemberek segítségével
3/5 anonim válasza:
uszodához 1 éves gyerek még túl pici esetleg konditerem, futás ilyesmi. Sok kondiban van gyermekmegőrző.
4/5 A kérdező kommentje:
most jönnek a "kifogások":
nincs kocsim,és tőlünk a városba(ahol lenne konditerem,fitness.....)nagyon gyéren járnak a buszok.Bicóval egy örökkévalóság lenne(kb 40perc,és ugye még haza is kell érni)Nincs az a bébiszitter,aki egyszerre 2gyereket bevállalna,apuka csak 7körül ér haza(vagy később,utána meg hagyjuk a buszozást),itt a faluban is van kangoo,aerobik,de úgy vagyok vele,hogy nem az ismerőseim előtt szeretnék "bohóckodni",mert 3-5alkalommal tuti úgy nézne ki :-)
talán ősztől könnyebb lesz,mert a nagy akkor oviba megy,és a kicsit is egyszerűbb magammal vinni,vagy hívni hozzá valakit.Csak ettől még nem lesz jobb formám a nyáron :-(
Amúgy én is valami kardiofitnesszre gondoltam,de személyi edzővel,aki motivál.vagy pilátesz.
2011. jún. 7. 13:40
5/5 anonim válasza:
csapd a kölyködet a hónajad alá és húzzál a sportágválsztóra ;DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!