Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fegyencedzéssel mennyire...

Fegyencedzéssel mennyire lehet izmot építeni?

Figyelt kérdés

Látom itt azért van pár hozzáértőbb ember is. Szeretnék belekezdeni a fegyencedzésbe, viszont előtte utánaolvasgatok. Szerintetek ilyesmi külső (vagy kicsit kevésbé izmos) elérhető csak ezzel (esetleg futás és úszás mellette)? Vagy ehhez már súlyzós edzésekre is szükség van?

Kép: [link]

2011. jún. 7. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdéshez még nem kell súlyzózás. De ha szálkásítani akarsz akkor nem árt.
2011. jún. 7. 10:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem ilyen szálkás és kidolgozott lehet nem leszel de biztos sokat fejlődsz tőlle! Egyébként meg ez a csávó a képen biztos nem egy nyár alatt lett ilyen, szeirntem azért évek kellenek hogy valaki így nézzen ki (bár javítsatok ki ha tévedek), és megfelelő táplálkozás, edzés.

Annyira nem ismerem a fegyencedzést, de szerintem ha te is sokáig edzel akkor nagyon sokat fejlődhetsz. Gondolj bele azok az emberek is durván néznek ki és van olyan köztük aki amikor bekerült oda még nem úgy nézett ki ahogy most. Persze ők rosszabb esetben évekig ott raboskodnak, meg persze gondolom hogy ez jó elfoglaltság nekik nem is beszélve arról hogy ott komolyan számít mennyire vagy jó kondiban hogy túl tudd élni a dolgot.

Minden esetre, szerintem sokat fejlődhetsz, keress rá a google-ban vannak olyan cikkek ahol edzőkkel elemzik a fegyencedzést.

2011. jún. 7. 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Fog valamelyest növekedni az izom, de a könyv célja a funkcionális erő fejlesztése elég kitartással brutális erőre tehetsz szert. Rendesen kell kajálni is, állóképességhez mindenképp kell a futás. A fegyencedzésből pár dolog kimaradt például az étkezés, de a dragoondorron írtak egy második részről amiben benne lesz bár még nem jelent meg és legalább+1 év a magyar kiadás.
2011. jún. 7. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!