Ha még fennáll az izomláz tegnapelőttről, nyomjam le ma is a melledzést, vagy nem szabad? Esetleg valami könnyített edzés?
mark86
miért edzed a melled minden másnap?
teljes testest csinálsz?
Igazából minden napra betettem valamilyen edzést mert 1 héten minimum 2 olyan nap van amikor fontosabb program miatt nem tudok időt szakítani.. Ez az edzéstervem, fikázhatod mark nem érdekel .. monnyá véleményt :D esetleg javíts, mi nem tetszik benne .. persze más is írhat ..
Hetfo: KAR.
Kedd : mell-has
Szerda: lab-Vall
csutor: Hat-Bicepsz
Pentek: Mell-Has
Szombat: vall-bicepsz-nyak
vasarnap: mell-has
és bocs h a tervet nem ékezetesen írtam le :D
Ezt az edzéstervet most dobd ki a p.csába. Nem érdemes javítgatni, mert alapjában véve szar.
Válassz egy edzéstervet a linkről, amit márk küldött.
Ezzel az edzéstervvel garantált a túledzés. És az is egész biztos, hogy tök szar edzéseid vannak, mert egy rendes edzéssel kizárt hogy ilyen gyakran tudnál pl. mellezni.
Én erre csak annyit akarok írni, hogy attól függ milyen akarsz lenni, mert vannak különféle fel állások, de ami itt divat az az, hogy szálkás izmos (az-az dísz fiú a csajod mellé) vagy egyszerűen nagydarab széles (mint az IFA plató ami úgy megy mint egy orosz harckocsi)
Ezt neked kel eldönteni és úgy fel venni az edzés tervet. mert a kettő között vannak különbségek, eredményben is meg felállásban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!