Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Koksz nélkül is lehetek izmos?

Zrich kérdése:

Koksz nélkül is lehetek izmos?

Figyelt kérdés
Tehát ha minden nap súlyzózok,fekvőzök,stb csinálok és nem iszok fehérjeitalt akkor is lehetek úgymond "izmos"?
2011. jún. 3. 20:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
5%

mark86

:DDD

2011. jún. 8. 17:22
 22/28 anonim ***** válasza:
73%
sanyka, neked van igazad, én veled értek egyet. A feltűnési viszketegségben szenvedő nyomi kis vakarék trollokkal meg ne foglalkozz, pont erre bazíroznak hogy valami reakciót váltsanak ki belőled...vedd el a hülye játékukat.
2011. júl. 27. 14:21
 23/28 anonim ***** válasza:
5%
... :D:D
2011. júl. 27. 15:10
 24/28 Mr.Super TNT ***** válasza:

A rizsben is van fehérje csak a nem tudjuk lebontani ezért kisz_juk. Nem szoktam az ilyen kérdésekre válaszolni ,de most az egyszer kivételt tehetek.

A szteroid nem csodaszer ,de nagyban megdobja a fejlődést ,bár minden embernél különböző hatásfokkal arányokban és hatások is eltérhetnek pl volt egy ismerősöm aki egy bizonyos cucctól a haverjával ellentétbe nagy arányban erősödött viszont nem nőt jelentősen.

Mindenesetre az egész szteroid mizéria egy fölösleges hülyeség ,én nem nézem semmibe mivel a magamfajtáknak ,hosszútávon is erősnek kell lennie ,és szívósnak és a szteroidok mellékhatásai elég kemények amiket sokszor nem azonnal hanem évek múltán érezhet meg az istenbarma. Ez mind a türelmetlen felfogás eredménye ,a sok gyökér a cél érdekébe nem akar nagyon sok időt áldozni az eredmény elérésére. a szteroidokkal igaz gyorsabban el lehet érni a célt és fel lehet gyorsítani az erősödési és növekedési faktort ,de szerintem az az ár amit fizetsz érte nem éri meg. Lásd volt NDK-s női sportolók ,már csak 2 db él és abból is egy már férfiként. Ha látott már orvosi oktatófilmen boncolást valaki ,hát az valami félelmetes ,hogy egyes cuccoktól milyen szervnagyobbodások és elszíneződések vannak ,csodálkozik akkor valaki ,hogy májkárosodás miatt kezelik. A hormonális cuccok az meg egy külön műfaj igaz ezen típusok hatásai kontrollálhatók más cuccokkal ,de meglesz ennek is a mellékhatása.

Az a legrosszabb tévhit amit sokat látok ilyen kérdésekbe ,hogy a szteroidokat keverik a táplálék kiegészítőkkel pedig ,ha utánanéznének és vennék a fáradságot akkor nem lenne ilyen probléma .

A másik hiba amit sokan elfelejtenek ,hogy vannak táplálék kiegészítők és étrend helyettesítők.

Az egyik csak ki egészíti az étrendet amíg a másik egy étkezést pótolhat ,de ez se 100%-os . A komoly étrend helyettesítők orvosi alkalmazásra készülnek pl. rákos betegek számára. Ez fogyasztható ,pár hónapig ,de nem ajánlott ,hosszútávon ,mert előemésztő enzimeket tartalmaz a gyors felszívódás és emésztés érdekében ,de taccsra vágják a gyomort és a beleket (többek között a bélflórákat).

Ha valaki aktívan sportol és ahhoz étrendet kell összeállítani akkor kb60-80 ezer a kaja + a profi táplálékkiegészítő.

A zsír és a só esete: a sok marha azt mondja kerüljük sót meg zsírt. Mivel a testben található víz sós víz ezért pótolni kell a sókat ,mert a sóhiány nagyban növeli a savasodást sőt a görcsöket izomfájdalmakat is.

A zsír pedig szintén alapvető ,mivel az idegpályák zsírban futnak ,akinek alacsony a koleszterin szintje ,a vérben található zsír arány (pl nekem ,ritka fajta vagyok Magyarországon az orvosom szerint) fáradékonyabb ,aluszékonyabb lesz és koncentrációs zavarokat is okoz.

Persze zsírból is meg sóból is van kis millió fajta és van amire szükség van nagy mennyiségben van amiből csak kis mennyiség az egészséges.

Mindent mértékkel és olyan arányba fogyassz amennyire szükséged van.Emberenként eltérő lehet az étrend ,de az mindenképpen fontos ,hogy fehérjékben és vitaminokban gazdag étrend szükséges.

2011. dec. 3. 00:26
 25/28 anonim ***** válasza:
54%

Igen lehetsz. Hogy a fenébe maradt fenn az emberiség 2000 évig koksz nélkül máskülönben? Aki kokszol az akaratgyenge, saját magát csapja be, koksz nélkül egy legyet nem tudna agyonvágni, gyenge szar.

A marknak pedig ment a mínusz kapásból, natív trollkodásért.

2012. jan. 21. 17:24
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

A koksz csak az izomtömeget növeli, a minőséget nem. Konkrétan azzal hogy vizet és zsírt tart vissza. Ettől nagyobb lesz az izom,csak éppen erősebb nem lesz. Olyan mintha Trabantra Ferrári karosszériáját pakolnád...szépnek szép,de semmit nem ér.

A mark86nak meg az idióta sleppjének én is adtam kapásból a mínuszt.

2013. ápr. 23. 03:50
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem kell semmiféle koksz ahhoz hogy izmos legyél

csak a gyenge életképtelen szaroknak akiknek büdös a munka és kispórolják az edzést

2018. szept. 10. 04:01
 28/28 anonim ***** válasza:

mark86 az a te legnagyobb bajod hogy csak a jeled volt körfűrész az óvodában, nem rajtad használták

kösd fel magad, és pusztulj ki a világból, te sóhaj suttyó gyökér

2019. szept. 4. 04:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!