Koksz nélkül is lehetek izmos?
nyugi van csávó!
csak csendben megállapítottam, hogy ez a kommented:
"A koksz csak arra való h felfujja a tested!!!!Egyél minél több fehérjét amit otthon is megtalálsz!pl.sajt tej rizs csirkehús marha tejföl stb.....Én nem szettem kokszot nem is áll szándékomba és igy is látható volt a változás 3 hónap után.Ha nagyon szerezni akarsz inkább szeggyél sima tömegnövelőt ne pedig tömegszteroidokat!!!"
-tele van hülyeséggel. :D Ne kapd fel a vizet, olvass utána!
A koksz nem fúj fel semmit. Nem varázspor, amit ha benyomsz, egyből nagyobb leszel. Tökéletes edzéssel és étrenddel valóban nagyot dobhat, igaz vannak kockázatai, és amatőr szinten teljesen értelmetlen.
Másik: az otthon található sajt rendkívül zsíros, a tejben levő fehérje szar, (igazából a boltban kapható tej egésze szar) a rizsben gyakorlatilag 0 g fehérje van (ch forrás), a tejföl meg ötletnek is nevetséges.
Fehérjedús kaják a húsok, előnyös ezen belül száraz, fehér húsokat enni, jó dolog a túró (zsírszegény, estére), a tojás (lehetőleg a fehérjéje), a hüvelyesek (bab, lencse, stb). Nagyjából ennyi.
mark86
sanyka. nekem nincs bajom veled,de tényleg igaza van a srácnak. nem kell egyből felkapnod a vizet. amúgy,mi az a tömeg szteroid?
Innen szedte:
A Dianabol egyszerűen egy tömegszteroid, mely gyorsan és megbízhatóan hat. A súlygyarapodás egyrészt a tényleges szövetnövekedésből, másrészt főleg az észrevehető vízvisszatartásból tevődik össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!