Van olyan fehérjeturmix ami laktat?
amit ha tényleg megiszok, jóllakok tőle, uzsonnára és tízórai szeretném inni, mert nem tudom megoldani az étkezést de fogyókúrázok, szóval olyan kéne ami tényleg csak fehérje
aki ebben tud segíteni annak előre is köszönöm
mark86
jaja zabpehely+fehérje!
fogyó alatt is kell a ch. annyit tegyél bele ami a napi mennyiségedbe még belefér.
44gban
Total Carbohydrates 14g
Dietary Fiber 5g
Sugar 2g
És van benne jó kis telítetlen zsír is, és mivel étkezések helyett akarja inni, kell is hogy legyen benne szerintem ennyi ch és zsír.
köszönöm szépen
akkor szerintem az lesz hogy reggeli 30-40gramm zabpehely+fehérjeturmix és valamilyen gyümölcs(megy, eper, stb)
és tízóraira meg uzsonnára majd nézek valamilyen fehérjeszeletet, ha jól tudom olyat is lehet kapni esetleg ha még ebben tudnátok segíteni hogy milyet vegyek azt megköszönném
mark86
proteinszelet drága!
dobozba vihetnél normális kaját,vagy shakerbe por,ott engedsz rá vizet és megiszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!