Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Természetes fehérjeturmix...

Természetes fehérjeturmix reggelre?

Figyelt kérdés
Valami turmixra gondoltam reggelre,ami sok fehérjét tartalmaz. A tej nem jó, meg nyers tojásfehérjét sem akarok beletenni. Esetleg kevés tej+ apróraösszemorzsolt túró+zabpehely?
2011. júl. 18. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem túl nyerő
2011. júl. 18. 13:11
 2/12 clint ***** válasza:
elmegy. De nem hiszem hogy mindennap le tudod dönteni, mert ahhoz, hogy normál adag protein legyen benne 150 gramm zabot és egy tégely túrót kell valahogy ihatóvá varázsolni.
2011. júl. 18. 13:14
 3/12 A kérdező kommentje:
Ti hogy oldjátok meg az optimális reggeli fehérje és szénhidrát bevitelt? szilárd kaja vagy valami por vizzel?
2011. júl. 18. 13:29
 4/12 anonim ***** válasza:

zab. sajna a fehérje reggel.. hát nem lennék jó testépítő.

ha dolgozom akkor 6 óra körül eszem ugyan de minimális húst, aztán reggel 8-9 körül többet. de ha nem, akkor 10-11 körül eszem először :/

amúgy Neked mehetne fehérjeturmix (tápkieg) zabbal. túróból szerintem tényleg sok kéne, hogy meglegyen egy 30g fehérje. bár most így nem vágom a túró fehérjetartalmát fejből.

2011. júl. 18. 14:06
 5/12 anonim ***** válasza:

olyan 200gr túró kéne a 30gr fehérjéhez

de szerintem pont nem jó reggel, mivel a túró inkább esti kaja(lassú felszívódás miatt)

2011. júl. 18. 15:05
 6/12 A kérdező kommentje:
jaja, viszont tápkieget nem akarok :(
2011. júl. 18. 15:17
 7/12 °:Amigo:° ***** válasza:

Találd fel a tutit!

Te is olyan vagy, hogy a jól bevált dolgokat nem fogadod el, mert te biztos nagyokos vagy és majd megoldod máshogy....sok sikert!

2011. júl. 19. 00:30
 8/12 anonim ***** válasza:

és miért nem akarsz tápkieget??

egy jó indokot mondj, hogy miért ne szedhetné valaki.. (persze ha fehérje érzékeny vagy akkor bocsi)

2011. júl. 19. 09:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak nem hiszek a szintetikus anyagokban, ha lehet inkább megoldanám természetesen. Én abban hiszek hogy tápkieg nélkül is lehet izmosodni, és persze hogy lehet :)
2011. júl. 19. 12:23
 10/12 anonim ***** válasza:

akkor figyelj oda, hogy ne egyél szintetikus sz.art.

tápkiegek általában jobb minőségű (vagy legalább olyan jó) tápanyagok (vitaminok, bár most a tápanyagokról beszélünk ugyebár) mint amiket amúgy ehetnél.

az, hogy tápkiegek nélkül lehet izmosodni, nem hit kérdése. amiben hiszel, az leginkább nem úgy szokott lenni. ez viszont éppenséggel tényszerű.

2011. júl. 19. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!