Ki milyen fehérjét szed legszívesebben?
mark86
én edzés után ás reggel tejsavót iszok,este meg kevertet (power protein),más időpontokra és más tipusú fehérjékre nincs szükségem!
mark86
húú nem is tudtam hogy csirkével is lehet! :DD
vagy én értelmeztem félre a kérdést?
GreenTea
Nekem is tejsavóm van és PP-m. Tej-tojás proteinem is volt régebben, az is jó, csak drága. A marhát ki fogom próbálni egyszer. Én úgy vagyok vele, hogy néha a fehérjét is jó cserélni, edzés utánra vannak jó dizájner fehérjék, érdemes kipróbálni azokat is pl Myofusion.
jelenleg a peptopro, a hidroizolátum, és a marhaizolátum a legjobb mínőség asszem, sajna nem a mi pénztárcánknak.
Amúgy én rendszerint egy vödör tejsavót (2kg) és egy vödör tej-tojás(2kg) proteint fogyasztok el egy hónap alatt, diétakor meg egy vödör protein power.
egyszóval mindenből fogyasztok. A szója és a tejfehérje manapság ujra divat, mert a gyártók megoldották, hogy jobb legyen a felszívódása-emésztése, de az ára alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!