Csak sporttal mit lehet elérni?
Figyelt kérdés
A kérdést ugy értem hogy van egy osztalytarsnom, aki kézilabdázik,emellett viszont sokat eszik.Mégis izmos,kisportolt teste van. Szóval ha valaki mindent eszik,nem diétázik,de mellette gyakran sportol,milyen eredményeket érhet el?2011. máj. 31. 09:52
1/3 anonim válasza:
Ha a barátnőd versenyszerűen kézilabdázik, az minimum 5-6 edzés hetente, 2 óra edzésenként legalább. Ez azt jelenti, hogy ő olyan sok energiát használ fel ill. kalóriát éget el, hogy valóban bármit megehet, hiszen azt el is fogja égetni. És akkor még a meccsekről nem is beszéltünk, ami szintén sok energiát vesz el.
Ha Te nem akarsz ilyen szinten sportolni, hanem pl 3x 1 órát az edzőteremben, akkor érdemes egészségesen étkezni mellette, hogy valóban látható legyen az eredmény. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
2/3 anonim válasza:
Ez nagy részben az anyagcserén múlik. Van olyan ember is, aki rengeteget eszik, mellette nem is sportol, mégis nagyon vékony...
3/3 anonim válasza:
en annyit zabalok amennyit akarok..megis vekony szalkas vagyok..mivel mindennap 5 km-ert futok..van ha nagyon unatkozom ketszer is egy nap..szoval..ha szeretsz enni..hajra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!