Gyümölcsnapokat akarok tartani közben jó ha szedem az l-carnitine-t és az adipokillt?
Egy-egy szemet akarok belőlük venni, de nem tudom jó-e ha a tisztító kúra közben kezdem el szedni. Egybként tornázok is mellette.
Köszi
mark86
ne csinálj tisztítókúrát!
1.marhaság!
2.a gyümölcs teli van cukorral!
normális diéta és aerob mozgás kell!
ha válaszommal nem értesz egyet akkor irány a fogyókúra rovat,ott támogatni fogják! :)
torna nem éget zsírt...
1. nem a kérdésre válaszolsz.
2. azért ebbe a rovatba irtam mert az l-carnitint tornával érdemes szedni.
3. első gyümölcsnap után 8 dekát fogytam 55 ből.
4. nem irtam milyen tornát végzek.
mark86
l-carnitine és adipokill nem tornával együtt ér valamit hanem normális diétával!
elnézést hogy tudatlanul belep.fáztam!
sok sikert! :DDD
1. 8 deka és egy nap nem viszonyítási alap.
2. karnitint és egyéb fehérjéket termel a test / vagy táplálékkal beviszed (ennél lehet az utóbbi) pl marhahúsban viszonylag sok van.
3.gyümölcsben kevés a marhahús
4.súly leginkább úgy lehet veszteni mint ők: [link]
5.normális diéta + normális mozgás (edzés) amúgy egy "ugribugri videó" sem olyan rossz mozgásnak.. és nagyságrendekkel jobb!! mint a semmi.
Mark megtanulhattad volna már, hogy a gyümölcscukor az valójában nem is igazi cukor és mivel sok rost van mellette ezért nem hogy hizlal, hanem méregtelenít és fogyaszt, mert a gyümölcs emésztése több kalória mint amennyit beviszel vele. :D:D:D
A kérdésre is válaszolok, olvasd el az adagolást, és úgy szedd.
válasz a kérdésre:
Gyümölcsnapokat akarok tartani közben jó ha szedem az l-carnitine-t és az adipokillt?
-jó ha szeded.
(adipokill: 1 adag mérete 3 kapszula!,
a gyümölcsnap hülyeséget a femina.hu-ból vagy a blikk-ből olvastad?-.-)
Én is 8 dekával könnyebb vagyok sz@rás/fosás után!
Mrolympia
mark86
normális vízbevitel mellett (napi 6-7 liter) 1 alkalommal hugyozok annyit! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!