Milyen ételt fogyasszak edzés előtt és után?
18/L futok és biciklizek és a kérdésem az lenne h milyen ételeket fogyasszak értem ez alatt pl: rizs.... és mennyivel előbb egyek mint amennyivel mondjuk futok vagy kerékpározok (izmosítás céljából)
Nagyon szépen köszy a választ:)
mark86
az a baj,kedves 18/L,hogy a futástól vagy bicajtól nem fogsz izmosodni,max fogyni,sőt ha nagyon intenzíven csinálod,még izmot is bontasz velük! előtte másfél órával egyél rizst meg valami sovány husit,utána pedig proteinturmix+dextróz(szőlőcukor)
ha pedig combot,popsit szeretnél izmosítani/formálni guggolások és kitörések kellenek!
hm furi én a barátnőmről tudom h napi szinten fut kb 10-15percet ez mellett nem csinál semmit és izmosodott nem is keveset akkor ez h lehet?
Én elhiszem nektek h fogyni lehet, mert már pár helyen olvastam de ez nekem fura. Most akkor hol az igazság? xD
köszy mindenkinek:)
mark86
mindig odaát van,tehát nálam! nincs mit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!