Lányok! Tudtok ajánlani valami jó fenékfeszesítő tippet?
olyanokat írjatok amit próbáltatokés nektek bevált
írjátok meg mennyi idő után látszik valami eredmény!
Köszi szépen!
Szerencsére olyan emberekkel vagyok körbevéve, akik nem hagyták, hogy beálljak a "birkák" közé. :]
Egyébként pedig hasonló jókat neked is.
És tényleg hagyd rá azt, hogy nem kajálunk este 6 után, az ilyeneknek úgyis mindig igazuk van. ;]
mark86
sajnos nem tudom ráhagyni!
iszonyatosan szórakoztatnak! :DDD
fahéj,fólia,imádom!
Akkor próbáld ki a fahéjat meg a fóliát is és meglátod, hogy tényleg hat!
Egyébként meg le merem fogadni, hogy egy túlsúlyos, pattanásos tini vagy, aki megpróbál egy névtelen oldalon észt osztani.. -.-
Mrolympia
:))))))))))))))))) Márk te pattanásos tini!!!Nameg 86kiló izom
mark86
na most megkaptam! :DD
hallod,menjél hints egy kis fahéjat a testedre,de bassz várjá má nem lehet mer felszívódik és elmúlt dél!
fóliába én csirkét sütök nyuszikám nem az asszonyt tekergetem vele! mondd meg a kisegítőben biosztanárnak hogy adjon neked különórát mert rádfér! a pattanásos korszakot elhagytam vagy 10 éve,de nem gáz annyira, ettől nem leszel kevesebb,az meg hogy ducika vagy majd elmúlik ha ennyi ésszel 5 év múlva rájössz hogy nem ezen múlik a fogyás!
Dávid! 82 kiló vagyok mert össze vagyok szakadva! :)
hogy tetszene már rubint norinának vagy béres norbinak vagy ki a gyíknak hogy ilyeneket ír! :DDD
mark86
de kis butus vagy! ki mondta hogy tökéletes testem van?
minden testépítő a kis részeg tini emos p.csák között ugrál szerinted? ki a f.sz akar hódítani? van kapcsolatom!
ott a nevem,bármikor felvállalom a válaszaimat ingyen ellenben a dietetikus pénzt kap a hazugságért!
na zárom a témát,kérdező bocsi az offért
te meg aludj mer a kiéhezett test biztos a zsírt bontja először nem az izmokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!