1 hónap alatt kondiba heti 5 napos edzéssel és tömegnövelővel van esélyem 2-3kg izmot fölszednem?
Figyelt kérdés
ilyen tömegnövelővel :) jah és vékony testalkat vagyok kb 4-5 hónapja gyúrok xd méreteim remélem nem kellenek csak annyit írok hogy eddig porok nélkül edzettem meg itthon mert kondira meg tömegnövelőre csak most nyárra tudok költeni
2011. máj. 28. 19:32
11/19 A kérdező kommentje:
amúgy amióta elkezdtem ezt az egészet 68kg voltam és most vagyok 74 de a legnagyobb fejlődés karomon volt mert felrakom 28-as volt és most 34:D nem vmi nagy de nekem örömet okozott ez az eredmény is ennyi idő alatt xd
2011. máj. 28. 20:10
12/19 anonim válasza:
mark86
az tök jó! csak így tovább! a tömegnövelő árából meg tejsavó proteint vegyél dextrózzal!
13/19 A kérdező kommentje:
rendben még meglátom milesz:D
2011. máj. 28. 20:19
14/19 A kérdező kommentje:
kiváncsiságból megmértem most is karom de 35 most:D utoljára másfél hónapja mértem :D de jóez
2011. máj. 28. 20:22
15/19 anonim válasza:
LoL kérdező,mintha az én méreteimet látnám.Én is 68-ról ugrottam 75re 4hónap alatt a karom is 28 volt és most 35-36
Mro.
16/19 anonim válasza:
Bocs az offért: Márk,come face
17/19 A kérdező kommentje:
np, :D
2011. máj. 28. 21:23
18/19 anonim válasza:
mark86
nem tudok menni vazze! 20 mp-ként kidob!
baszkódik a gép! ha fontos írj mailt,amint jó belépek!
jó lenne Dávid ha sűrűbben jönnél mert sz@r hogy nincs itt a csapatból senki! üdv! :D
19/19 anonim válasza:
Nem fontos,csak dumálni akarok:D Mostmár jövök gyakrabban
Mro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!