Bedagad a lábam a futástól, miért?
Vitamin & ásványi anyagok hiányoznak a szervezetedből !
Javaslom, hogy Centrum, Juvita, Eurovit vagy Aktivalt szedjél mindennap és valamilyen Glükózamin tartalmú tablettét is.
Szintetikus vitamin segített valaha is valakinek?
Különben tényleg vitaminhiány, illetve az sem kizárt, hogy kényelmetlen a cipő, túl szoros a zokni, vagy csak simán megerőltetted.
Hát éppenhogy teljesen mindegy ! Mivel ugyanaz a szerves vegyület van a természetben is.
De lehet kapni természetes 100% natural tablettát is. Egyél napi 3db Full Spechtrumot és rendben leszel
ilyen nekem is volt, pontosabban nem dagadás, hanem zsibbadás, görcsök a bokámnál, de elöl.
magnéziumot szedtem rá, és elmulasztotta már pár nap után éreztem a hatását.
megelőzésképpen szoktam hetente 1-2-szer bevenni most is.
Toto652_89 te akkora hülye vagy mint a ház.
Liza von Staunhoff, a centrum és hasonló vitaminokban nevetséges dózisok vannak, a hiánybetegségek elkerüléséhez elegendőek, ráadásul marha drágák is. Scitec daily one + scitec ca-mg, evvel jársz a legjobban kérdező.
De itt nem is biztos, hogy vitamin hiányról van szó. Most bedurran vagy bedagad? Külső boka felett 5 centivel már lehet csak bedurran a lábujjakat feszítő izom vagy a szárkapocsi izom.
mark86
Kémiagyár!!! :DDDDDD
Nm tudtátok hogy ezek mérgek?
C vitamint narancsból kell bevinni! elég napi 3 kiló és így csak másfél kiló cukor kerül a szervezetbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!