Testépítők, mit hogyan? Válaszolnátok ŐSZINTÉN?
1.hány százalékban nő a tömegem ha szedek valamit?
2.szálkásításhoz mekkora súlyt használjak és hányszor rángassam?
3.házikoszton él a haverom húgának a kutyájának az előző gazdája,mégis erős(15x kinyom egy 2 mázsás disznót)
4.kockahashoz hány felülés?
5.vitamin,szója,hús,sok víz tényleg mérgezőek?
Köszi és ne hurrogjatok le!
üdv:mark86
ja és +1:jumbot hogy adagoljam és mennyi dextrózt tegyek bele?
a válaszomat még el tudtad olvasni?
Szia Ződtéé úr!
úúúúúú karaj új fórum...:D:D:D:D
már tolom is a kezeket...;)
am ti mit tapasztaltok a baráti körötökben,teremben...a nyári zsongással kapcsolatban?
arra értem hogy itt nálunk megy a felkészülés..:D:D:D
a sok kis pö.cs kokszol mert jön a nyár...:D
de a legtöbbnek még pez cukorkát se lenne érdemes szedni olyan hü.lye..:)
kimondtad a lényeget! csak annyit fordítanék a mondaton hogy ez tök jó! vegyetek kis tabikat és áruljátok! még bajuk se lesz és a placebó beindul náluk!
múltkor adtam egy gyereknek 10 citrompótlót 2000ért de csak poénból,de olyan lelkes volt hogy nem volt szívem elárulni hogy nem naposim! megnyalta azt mondtam hogy amsterdamból van és a nyár miatt citromos ízesítésű! elment edzeni 10 percenként lenyelt egyet és egész éjjel savat okádott de azt mondta feszülnek az izmai! (15 éves apacs gyerek)!így kell ezt,ha megtalálom az usb-t felteszem yotube-ra a tranzakciót mert itt van a telómon! :)
áááá ezen besírtam...:D
ment a zöld kéz!!! ez k@rva nagy..XD
sajna csak itt csak gondolatba..:D
de egy másik kérdésnél ahol lehet tolom..;)
1) Koxos g.ci
2) Ne rángasd max a farkad, elég, ha napi 20 percet sétálsz
3) A házi izom, jobb, mint az instant discoizom, ezt mindeki tudja
4) 5 darab elég, mellé kajálj sokat, hogy erősödjön az izom
5) HALÁLOS MÉRGEK, én 4x meghaltam már tőlük csak ma!
Jumbot úgy ideális adagolni, hogy csak 1/8 adagokat, mert ugye amúgy nehéz lenyelni, de hozzá nem árt rakni fél kiló dextrózt grammonként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!