Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Ti sikeresek...

Testépítők! Ti sikeresek vagytok a nők körében? Tetszik nekik, hogy izmosak vagytok?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és mint mindenki, szeretem az izmos férfiakat, de ha a barátomnak nagyon kockás lenne a hasa vagy dagadna a bicepsze, nem érezném jól magam mellette. Figyelek az étkezésemre és naponta futok is, mégsem vagyok azért nádszál, és ha egy tökéletes testű férfi mellett kellene élnem a későbbiekben, valahogy...nem is tudom. Nem lenne jó. Jobban szeretem a nagyon picit izmos vagy mackós testalkatú fiúkat, ezért kíváncsi voltam, hogy más lányok vagy nők hogy viszonyulnak a testépítő férfiakhoz. (egyébként azon kevesek közé tartozom, akiket nem különösebben érdekel egy fiú testalkata, csak ne legyen 300 kilós elhízott)

Természetesen tiszteletben tartom, hogy folyton konditerembe jártok, fehérjét isztok és húst esztek hússal - na meg rizzsel (persze annyira sokat nem tudok a témáról), de nem sok ez nektek? Mármint jól érzitek magatokat, hogy ennyit foglalkoztok a testetekkel? Szerintetek megéri?

Egyáltalán nem akarok basz*gatni senkit, csak tényleg kíváncsi vagyok. :) Merthogy én hajlamos vagyok túlspilázni a dolgokat, főleg az alakommal kapcsolatosan. Köszi mindenkinek! :)

2011. máj. 26. 17:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ez a "gay for pay" dolog sajnos egy létező jelenség a testépítésben. Sokat lehet róla vitatkozni, de azt javaslom, hogy itt olvasson róla aki akar: [link]

2011. máj. 30. 02:48
 22/23 anonim ***** válasza:
nem feltétlen kapcsolatra van szüksége, lehet segít ha megyek a láncfűrésszel :D
2011. máj. 30. 07:31
 23/23 anonim ***** válasza:

mark86

ezzel az a baj hogy a tornászok fele is,a modellek fele is,meg a birkózók,meg az átlagemberek is!

itt is jelen van az általánosítás,mert aki izmos az nem biztos hogy testépítő!

billegős válaszolónak meg:Aczél harcművész én meg messze vagyok egy GreenTea -tól! Ő testépítő! Én meg tudom mit kell enni,hogy kell edzeni,tisztában vagyok az alapokkal,de nincs döntő szerepe az életemben különböző okok miatt!

2011. máj. 30. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!