Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Ti sikeresek...

Testépítők! Ti sikeresek vagytok a nők körében? Tetszik nekik, hogy izmosak vagytok?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és mint mindenki, szeretem az izmos férfiakat, de ha a barátomnak nagyon kockás lenne a hasa vagy dagadna a bicepsze, nem érezném jól magam mellette. Figyelek az étkezésemre és naponta futok is, mégsem vagyok azért nádszál, és ha egy tökéletes testű férfi mellett kellene élnem a későbbiekben, valahogy...nem is tudom. Nem lenne jó. Jobban szeretem a nagyon picit izmos vagy mackós testalkatú fiúkat, ezért kíváncsi voltam, hogy más lányok vagy nők hogy viszonyulnak a testépítő férfiakhoz. (egyébként azon kevesek közé tartozom, akiket nem különösebben érdekel egy fiú testalkata, csak ne legyen 300 kilós elhízott)

Természetesen tiszteletben tartom, hogy folyton konditerembe jártok, fehérjét isztok és húst esztek hússal - na meg rizzsel (persze annyira sokat nem tudok a témáról), de nem sok ez nektek? Mármint jól érzitek magatokat, hogy ennyit foglalkoztok a testetekkel? Szerintetek megéri?

Egyáltalán nem akarok basz*gatni senkit, csak tényleg kíváncsi vagyok. :) Merthogy én hajlamos vagyok túlspilázni a dolgokat, főleg az alakommal kapcsolatosan. Köszi mindenkinek! :)

2011. máj. 26. 17:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

mark86

egy testépítővel iszonyat nehéz együtt élni! rengeteg lemondás,áldozat és szigorú szabályok!

én nem szálkás tipus vagyok inkább "mackós",soha nem volt még kocka hasam,de nem is érdekel mert nem ez a legfontosabb dolog az életemben! szeretnek a lányok,de nem csak azért mert izmos vagyok,hanem mert ez a sport rengeteg sok mindenre megtanított,amitől férfi lesz a férfi! önbizalmat,határozottságot ad,a belső tulajdonságaim meg élből csodálatosak! :D

2011. máj. 26. 17:57
 2/23 TOMAtm ***** válasza:
93%

szerintem nincs abban semmi különleges h szeretnénk jól kinézni.ki ne szeretne...

és igen,megnéznek a csajok.

de am igen kevés gyúrós veszi igazán komolyan ezeket a pihenés-kaja stb stb dolgot(én sem kelek fel éjjel h megegyek 20g amino-t,mert az a trrendi).

2011. máj. 26. 17:59
 3/23 sitch ***** válasza:
általában szeretik a csajok ha a pasi izmos.az egy pluszt ad.úgymond luxuscikk.persze vannak akik leszarják h h néz ki a csávó,de azért az a csaj olyan is akit nem érdekel hogy nem ad magára a pasija egy kicsit sem.
2011. máj. 26. 20:06
 4/23 anonim ***** válasza:

GreenTea

Igazából hozzám még egy csaj sem jött oda, hogy "húúú, úgy tetszik hogy izmos vagy":) Elég komolyan gondolom a testépítést, rendben van a kajálásom, az edzésem, pihenés... minden. Én ezt élvezem, ezért csinálom, egyáltalán nem zavar hogy kimarad az életemből az éjszakai bulizás, nem érzem úgy hogy arra lenne szükségem az éjszakai regenerálódás helyett:)

2011. máj. 26. 21:30
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
hiába vagy izmos, ha gyökér vagy
2011. máj. 26. 22:25
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

mark86

az a gáz hogy te még izmos se vagy,csak egy ideges kis f@sz!

2011. máj. 26. 22:26
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű. Amikor végignéznek rajtad, és tudod, hogy bármelyiket megkaphatod, meg, mikor a csávójukkal vannak, és téged néznek, az külön poén.

Én most lettem szálkás, csináltam egy egész komoly diétát, szerencsére minimális izomtömeg veszteséggel, addig nekem sem látszottak a kockák, de addig sem voltak gondok.

Most barnulni kell még, mert akkor még hangsúlyosabbak lesznek az izmaim, és még tökéletesebben fogom érezni magam.

Amúgy nem jár sok lemondással a sport, mondjuk én pont a sport miatt nem tartok barátnőt, az előzőek nem igazán bírták, amikor inkább a terembe mentem, mint hozzájuk, de ez van.

2011. máj. 27. 01:03
 8/23 clint ***** válasza:

nem igazán, vagy ha mégis másodlagos. Sztem inkább az arcra figyelnek. Ne abból induljunk ki aki kiszáll a merciből 50-es a karja és hatmillás fux van a nyakába, mert mellette van egy plázarinygó. Ott nem az izmos testre gerjed a csajszi.

Elég megnézni kikre buknak a sztárok közül (10-ből 1 gyúros azis vindizel:D maradt az ilyen operettszinházas meg sp-s meg hasonló formák.. ez van. :D

2011. máj. 27. 11:48
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnézed kikért vannak oda a csajok akkor te is rájössz, hogy a pénz dominál meg a "siker", nem pedig az, hogy valaki 100 kiló tömör izom. Pl.: Justin Bieber, Sp, Flour, stb...És ahogy már írták, nem nagyon hiszem, hogy a nők elviselik, hogy percre pontosan kajálnak a testépítők...
2011. máj. 28. 17:57
 10/23 anonim ***** válasza:

ki ne szeretné az izmos férfiakat?:P

persze, nálam nem az a fő szempont, hogy izmos legyen.

ha rendelkezik belső értékekkel, akkor már minden oké. ha izmos is mellette az már bónuszpont!

amúgy, hihetetlenül tisztelem én isaz ilyen embereket! nem kis teljesítmény, amit csinálnak!!!! én is szeretnék ilyen kitartó lenni! már 1 hónapja életmódot változtattam, és be kell valljam, hogy imádom a húst és a rizst:) nem is értem eddig miért nem ettem gyakran...

2011. máj. 28. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!